היי, יש לי שאלה...

MEG14

New member
היי, יש לי שאלה...

קודם כל הפורום הזה הוא אחד המעולים.. אתם מעלים מ-ל-א תמונות... כל הכבוד!. עכשיו... רציתי לשאול כמה דברים- באיזה עונה טס וניק מתחתנים? ובאיזה פרקים הם נהיים ביחד והכל? איזה פרק בעונה ה-6 זה הפרק של הגז? [שאלכס בא לעזור לבנות ופטריק מצלם אותו עם סטיבי] נראה לי שזהו.... תודה!

הי, תודה על כל המחמאות

אז ככה טס וניק מתחתנים בעונה הרביעית, הפרק של החתונה שלהם הוא הפרק ה 100 של הסדרה. הם נהיים ממש זוג בערך באמצע העונה הרביעית. הפרק מהעונה השישית הוא פרק 153 הוא נקרא הזדמנות שניה, זה הפרק שאבא של ג'ודי בא ומבקש ממנה להשקיע איתו בספינה. פרק משש חמוד.

MEG14

New member
*תודה רבה!!

כתבתי את זה בטעות משם של חברה..... אני דניאל ד"א, ממש עוד מעט בת 16 [28.11] כמו שאמרתי הפורום ממש יפה ואני קוראת בו מדי פעם.... עכשיו כשהתחילה העונה ה-7 נראה לי שאני אכנס לפה יותר [אם יהיה זמן, אני בפנימייה]. יש פה אנשים שראו כבר את העונה ה-7? אני עכשיו בפרק... 17 אם אני לא טועה... הערות לבינתיים: מרכוס פשוט מותק!!
כל הסיפור עם ג'ודי ממש דיכא אותי
וגם עם ריילי... הם היו צריכים להיות ביחד!! [למרות שזה נחמד לראות אותו מתחיל עם כל נקבה שהוא רואה]. מממ סטיבי ואכלס יפים ביחד! ורוב הקאסט החדש ממש טוב [טיילור, מה שמה... אחות של רייגן ומרכוס] אבל התבאסתי שמלא עזבו בעונה 5 ו-6... ושפטריק נשאר. אני שונאת אותו!!!!. ואני מאוד מקווה שאחות של מרכוס לא תהיה הרבה בסביבה כי היא מעצבנת....
תהנו

אני ראיתי את העונה השביעית כבר

והיא מעולה לדעתי !! ואני דווקא מאוד אוהבת את ג'ודי ומאט הם ממש חמודים ביחד! ואני לעומתך ממש אוהבת את פטריק הוא וטיילור ממש חמודים ביחד. ואשלי גם אותי מעצבנת משום מה (אשלי אחות של אלכס ומרכוס). וברוכה הבאה אגב

ortalsob

New member
נא סמנו ספויילרים

זה כיף לדבר על מה שאתה כבר יודע, אבל יש בנות שלא ראו את העונה הזו כמונו- בואו לא נהרוס להן....

אין לי שום כוונה להרוס להן

זה שציינתי שיש דמויות חדשות זה לא הורס ,לא אמרתי מה הדמויות עושות בכלל. תאמיני לי בתור אחת שהרסה לעצמה עונה שלמה בגלל ספוילר ,אני מאוד מקפידה על זה..

ortalsob

New member
לצערי אני לא יכולה לעמוד בפניהם

כשאני רואה ספויילר אני חייבת לדעת עוד...

לא מסכימה-העונה השביעית גרועה בצורה מפחידה

אפילו בפורום האוסטרלי שבאתר הרשמי לא מפסיקים להתלונן על האכזבה מעונה 7 שבכלל לא הזכירה את העונות הקודמות לה, ובכלל כבר אין לה כל קשר לבנות מקלאוד... לדעתי העונות הכי יפות הן 1,2,5 ו-6

למעלה