היי :] יש לי שאלה

סתיו89

New member
היי :] יש לי שאלה

כמה שעות צריך ללכת בשבוע כדי להוריד קילו? (כמובן בתוספת של אכילה נכונה) והאם ניתן למדוד כמה גרם מורידים בכל אימון. (חח שאלה קצת הזויה אבל...כוח האובססיה...) תודה D:

Shaycus

New member
הכל בגדר גבולי

קילו זה 7700 קלוריות מדידה של שריפת קלוריות היא פחות או בערך מרחק כפול משקל אז תעשי חישוב נניח שאת רצה שעה בקצב של 10 קמ"ש ואת שוקלת 50 קילו את שורפת 500 קלוריות +- זאת אומרת תצטרכי 15 וחצי ריצות כאלה, שזה בערך בהגזמה פראית 3 שבועות אם את רצה 5 פעמים בשבוע.. שימי לב לכמה שזה לא פשוט להוריד סך הכל קילוגרם אחד קטן, מה שאני בא להגיד זה שזה כל כך לא צריך להיות אכפת לך ברמה שזה מטומטם להתחיל ולחשב.. נתחיל בזה שעושים ספורט משפרים את הכושר הגופני ואת הבריאות נמשיך בזה שיש שריפה שלאחר מאמץ ואת זה לא חישבתי נסכם בזה שאם עושים ספורט אוטומטית יוצא לך לאכול נכון יותר במהלך היום מסקנה? להפסיק לחשוב על קלוריות ולהתחיל לעבוד נכון :)

dudmel

New member
זה דווקא מאוד פשוט להוריד קילוגרם אחד קטן

(אני מרשה לעצמי לומר את זה אחרי שהורדתי כבר 16 כאלה...
) אבל מה שלמדתי תוך כדי התהליך הוא שתזונה נכונה חשובה הרבה יותר להורדת השומן מאשר פעילות גופנית. אני לא אומר שאין חשיבות לפעילות גופנית, להפך - אני בינתיים הספקתי להתמכר לגמרי לריצות, אבל תהליך ההרזיה מתחיל קודם כל בתפריט.

Shaycus

New member
ברור

ואם זה לא היה מובן מההודעה שלי אז זאת הייתה הכוונה אין שום טעם בעשיית פעילות ספורטיבית כשהיעד שעומד מול העיניים הוא יחיד: "הורדה במשקל" זה חסר כל תועלת. המילה המסובכת דיאטה מורכבת מהרבה גורמים ותזונה זה הגורם העיקרי, הספורט הוא סך הכל אמצעי

סתיו89

New member
ודאי שהתזונה חשובה.וגם הוספתי את זה בהודעה:)

הצלחתי להוריד כבר 15 קילו. וכבר 3 שנים אני תקועה באותו משקל.......
תודה על התשובות

למעלה