היי יש לי שאלה

malvi

New member
היי יש לי שאלה

שלום. התחברתי בזמן האחרון לאטסי ורציתי לפתוח חנות,ראיתי שצריך פרטים של כרטיס האשראי וכו'... בכל אופן,אין ברשותי כרטיס אשראי.אז חשבתי על כרטיס אשראי ניטען שקונים בדואר... השאלה שלי האם כאשר אתחבר לפאייפל דרך האשראי הנטען אוכל לדרוש את הכסף שיכנס לי לדוג' ממכירות,לתוך חשבון הבנק האישי שלי? תודה לעונים ולעונות

dnicecraft

New member
אני חושבת שאי אפשר להשתמש

בכרטיס אשראי נטען. צריך כרטיס אשראי בינלאומי שמקושר לחשבון הבנק שלך.

malvi

New member
את מתכוונת באטסי?

כי בפייפאל אני יודעת שאפשר עם הכרטיס אשראי הנטען ובאטסי אפשר להשתמש דרך פייפאל אז איך זה שלא?

לימיצ

New member
כי בהתליך ההרשמה באטסי את צריכה להכניס מספר

כרטיס אשראי, גם אם יש לך פייפאל. אני יודעת שבפייפאל אין בעיה עם כרטיס של הדואר. אשמח אם תנסי ותעדכני אם זה אפשרי, עד כמה שידע לנו זה לא...

malvi

New member
תודה רבה,תוכלי להגיד אם את מצליחה גם

להעביר את הכסף שמצטבר בפייפאל לתוך הכרטיס הנטען או לפחות לתוך חשבון הבנק??

לימיצ

New member
את יכולה לפרט איך עשית את זה?

פתחת חשבון בדואר הזמנת כרטיס אשרי (בינלאומי? איך זה הולך שם?) קיבלת אותו והכנסת את הפרטים לאטסי וזהו? ולאן את מושכת את הכסף? לחשבון בדואר?

shefaor

New member
גם אני פתחתי כך

בעצתה הנדיבה של ענת
לא פותחים חשבון בדואר ולא מזמינים שום כרטיס. מדובר על כרטיס חד פעמי ללא שם המחזיק. זהו כרטיס של ויזה בשיתוף עם דואר ישראל. אפשר להטעין אותו ב 250 -1000 ש"ח ומשלמים עמלה של 20 ש"ח לדואר. מכניסים את הפרטים לאטסי וזהו גם הכרטיס של פייפאל. את הכרטיס הזה לא מטעינים שוב. אם הוא אבד גם לא מקבלים החזר. את הכסף למיטב ידיעתי מושכים מפייפאל לחשבון בנק הרגיל. לא?... לאן אפשר למשוך את הכסף מפייפאל אם לא לחשבון בנק?

anatbarshalom

New member
לא צריך חשבון בנק, פשוט קונים כרטיס כמו טלכרד

וטוענים אותו בסכום שבוחרים בין 250 ל-1000 ש"ח. משלמים לדואר עמלה של 20 ש"ח על השירות ומשתמשים בכרטיס כויזה בינ"ל, כשנגמר הכסף שהטענת, זורקים את הכרטיס. אין אפשרות להוסיף אליו כסף, כך שאי אפשר לבקש מפייפאל להעביר את הכסף אליו, אבל אפשר להעביר את הכסף לכל חשבון בנק. בינתיים אני נתקלתי בבעיה אחרת- כל מיני מקומות בארץ לא מקבלים את הכרטיס הזה וכרגע יש לי פלסטיק ששווה 250 ש"ח ואני לא יודעת איפה אני יכולה לשלם איתו...חחחחח

לימיצ

New member
רגע. אבל ניסיתם למשוך כסף מפייפאל שפתחתם איתו

לחשבון שלכן? ועוד שאלה, למה לא לשלםאיתו בעצם על מוצרים שאת קונה באטסי? הרי יש לך שם 250 ש"ח..

anatbarshalom

New member
כי אני לא קונה באטסי (בינתיים...)

ועדיין לא משכתי את הכסף מפייפאל אבל כשהכנסתי פרטים, ביקשו ממני לבחור לאן אני רוצה להעביר את הכסף ומילאתי את מספר חשבון הבנק שלי. הבנתי שישנה אפשרות לקבל את הכסף או לכרטיס אשראי או לחשבון בנק, מישהו יודע אחרת?

לימיצ

New member
אם קישרת לחשבון הבנק זה הגיוני לגמרי.

פשוט תהיתי אם עשית את זה כבר וראית שזה עובד (עם הכרטיס ישראכארט שלי וחשבון הבנק זה עובד בסדר, כן? תהיתי איך זה עובד עם הדואר).

למעלה