היי יש לי שאלה

חן j

New member
היי יש לי שאלה

היי אני חדשה פה, אני בת 17 וחצי והחלום שלי זה לטוס ולשהות בתיאלנד.. אנשים שהיו שם , מה אתם אומרים נערה בת 18 יכולה להסתדר שם? לבד בתיאלנד?

trancelover

New member
גם אני..

בסביבות באייג´ שלך, מתי שיסתיים הביה"ס, אני ירוויח עוד קצת כסף ויתארגן טוב, ואז טם לתאילנד " CHI-A.D. - LIQUID NEON SKY !!! " (טראק פיצוצ מומלצ לכולם)! למה יש לי דיי הרבה זמן לפני הגיוס, מעל חצי שנה אם אני לא טועה, שמעי, או שאת נוסעת עם עוד כמה או משהו, או שלבד ושמ את כבר מתחברת לכל מיני קבוצות, זה לא "כלכך" לבד כמו שזה נראה, תקנו אותי אם אני טועה.. בכל מקרה אני מאמין שאני ימשיך תטיול(בעזרת השם) להודו ועוד באיזור אחרי הצבא ככה,

בבקשה הינה כאן דיון

שהתקיים בנושא הזה וכמו שאני אומר לכולם אני גם אגיד לך אין גיל למזרח שם יש אנשים מכל הגילאים אחרי צבא ולפני צבא בהודו למשל היכרתי ברכבת מישהו בן 16 וחצי שפשוט בחופש הגדול טס לחודשיים להודו.בכלכותה הכרתי ישראלי מאוד נחמד בן 76 תרמילאי לכל דבר שחוץ ממפה מדריך וכמה גבדים בודדים לא היה עליו כלום. ובנאפל באמצע הטראק פגשתי זוג אמריקאים בני 50 ומשהו. יש כאלו שמטיילים בחופשות שבין סמסטר לסמסטר והדוגמאות עוד רבות. דרך אגב נזכרתי שבגואה במסיבה ראיתי אישה שמחזיקה ביד את הילדה שלה שהיא בת 5. בקיצור אין חוקים ואין גיל. הינה הדיון שהתקיים כאן ואני חושב שהתשובה היא ברורה לנסוע לנסוע ולנסוע. חתימה טובה

למעלה