היי! יש לי שאלה! איך קוראים לשחקן שמשחק את שלומי בסידרה?
מ מיכלוש האדומה New member 9/7/03 #2 ../images/Emo122.gifלא זכור לי השם אבל הוא לא רק שיחק בחבר'ה הטובים אלא בעוד כמה סדרות וגם סרטים. אם אני אזכר בשמו אני אכתוב פה את התשובה. סורי שלא ממש עזרתי לך. מיכל
../images/Emo122.gifלא זכור לי השם אבל הוא לא רק שיחק בחבר'ה הטובים אלא בעוד כמה סדרות וגם סרטים. אם אני אזכר בשמו אני אכתוב פה את התשובה. סורי שלא ממש עזרתי לך. מיכל
מ מיכלוש האדומה New member 9/7/03 #3 האאא ועוד משהו: אם אני לא אזכר בשמו הפרטי של שלומי אני מציעה לך שתשלחי מכתב לאיזה שהו עיתון ויענו לך. אבל יקח הרבה זמן עד שיפרסמו את זה. אני אנסה להיזכר עד כמה שאני יכולה. מיכל ודרך הגב שבוע הבא אני -טסה לחוץ לארץ לחודש וחצי
האאא ועוד משהו: אם אני לא אזכר בשמו הפרטי של שלומי אני מציעה לך שתשלחי מכתב לאיזה שהו עיתון ויענו לך. אבל יקח הרבה זמן עד שיפרסמו את זה. אני אנסה להיזכר עד כמה שאני יכולה. מיכל ודרך הגב שבוע הבא אני -טסה לחוץ לארץ לחודש וחצי
שיר m Well-known member 9/7/03 #4 זה בסדר... פשוט ראיתי אותו באיזה סידרה ושכחתי את השם שלו... בפרק הבא אני אסתכל בכתוביות בסוף תודה בכל מקרה ותהני בחול!!!
זה בסדר... פשוט ראיתי אותו באיזה סידרה ושכחתי את השם שלו... בפרק הבא אני אסתכל בכתוביות בסוף תודה בכל מקרה ותהני בחול!!!