היי-יש לי שאלה התחלתי לעבוד,יש צורך שאני אדווח על כך לקצינת קישור שלי? או שעל עבודה לא צריך לדווח?
Y yaeli היחידה New member 3/1/04 #1 היי-יש לי שאלה התחלתי לעבוד,יש צורך שאני אדווח על כך לקצינת קישור שלי? או שעל עבודה לא צריך לדווח?
ב בר שמואל New member 3/1/04 #2 לא צריך לדווח אבל טוב להרים טלפון לקצינת הקישור ולברר כי לא נעים לקבל מילואים או תעסוקה אחרת בזמן קבלת עבודה חדשה
לא צריך לדווח אבל טוב להרים טלפון לקצינת הקישור ולברר כי לא נעים לקבל מילואים או תעסוקה אחרת בזמן קבלת עבודה חדשה
Y yaeli היחידה New member 4/1/04 #5 לפני שלושה שבועות בערך הם שלחו לי טופס כזה של שינוי פרטים או עידכון פרטים אני כבר לא זוכרת (זה אותו דבר,לא?)..אז אני צריכה לבקש מהם שישלחו לי אותו שוב כדי לרשום שם שאני עובדת?
לפני שלושה שבועות בערך הם שלחו לי טופס כזה של שינוי פרטים או עידכון פרטים אני כבר לא זוכרת (זה אותו דבר,לא?)..אז אני צריכה לבקש מהם שישלחו לי אותו שוב כדי לרשום שם שאני עובדת?
נ ניר נגר New member 4/1/04 #8 היי יעל ברוכה הבאה אין צורך שתודיעי לקצינת הקישור על עבודה חדשה (אלה רק אם את רוצה לוודא שהמילואים לא יפריעו לך באיזה פרוייקט חשוב או נסיעה לחו"ל) נשמח לשמוע מה את עושה במילואים המשך שבוע מקסים
היי יעל ברוכה הבאה אין צורך שתודיעי לקצינת הקישור על עבודה חדשה (אלה רק אם את רוצה לוודא שהמילואים לא יפריעו לך באיזה פרוייקט חשוב או נסיעה לחו"ל) נשמח לשמוע מה את עושה במילואים המשך שבוע מקסים