אני לא יודעת..
אצלה זה לא עד כדי כך "חמור" כמו שהספקתי לקרוא פה בהודעות בפורום. היא פשוט ילדותית נורא יחסית לגילה (היא כבר בת 18 וקצת- יותר מבוגרת מכל האנשים בשכבה שלנו), היא נותנת לקלמר ולמחק שלה "שמות", יש לה מעצורים בדיבור- זתומרת- היא יכולה לחשוב חצי דקה לפני כל משפט שלה... וההתנהגות הכללית קצת מוזרה אבל היא תלמידה טובה מאד (מלבד אנגלית, שהבנתי שזה מהווה בעיה די רצינית ללוקים באספרגר). בנוסף, היא מציירת נורא יפה והיא בתיכון עם בני נוער רגילים- עובדה שאף אחד לא ממש שם לב לעובדה הזו (למרות שלדעת רבים היא מעט "מוזרה"). לדעתך מה שכתבתי פה מאפיין בעלי תסמונת אספרגר? או שזה נכלל ב"קווים אוטיסטיים" (יענו אוטיזם קל)? אגב, לא מצאתי את המאמר שדיברת עליו (בחיפוש "אספרגר" מצאתי יותר מדי הודעות..), אבל מצאתי מאמר אחר על אוטיסטים בהוליווד. אני לא הבנתי למה, לדוגמא, שרלוק הולמס הוא סוג של אוטיסט. זה רק בגלל שהוא מתבודד? זה גורם לי לחשוב שהילדה המדוברת מהשכבה שלי בכלל לא קרובה ל"הגדרה", כי היא דווקא מאד חפצה בחיי חברה ואם זה היה תלוי בה- היא הייתה כל הזמן בסביבת אנשים (למרות שזכור לי מגיל מוקדם הרבה יותר שהיא התבודדה, וכל הזמן שיחקה בטטריס, נגיד, במקום עם כל הילדים). תוכלי להבהיר לי את העיניינים? בתודה.