היי יש לי שאלה

lonely3

New member
היי יש לי שאלה

מישהו מכיר סדנאות מיוחדות לאנשים שסובלים מחרדה חברתית לבני נוער(16) שמעתי שיש את זה אבל אני לא יודעת איפה חיפשתי במאמרים לא מצאתי תודה מראש

חוזליתה

New member
אולי....?

שמעתי על כל מיני סדנאות לשיפור החיים, שינוי גישות וכ'ד. יש איזו סדנאת מהות ששמעתי שהיא מאוד עוזרת www.humanication.co.il תבדקי אולי זה עונה על מה שאת מחפשת. בהצלחה

lonely3

New member
נכנסתי

וזה לא מדבר על חרדה חברתית תודה בכל מקרה:)

BU BP

New member
קישור 2 - מתנחלים חרדים! טוב לדעת

חשבתי שהם רק גורמים לנו לחרדות. מתנצלת מראש אם מישהו נפגע - קישור 2 דרש זאת. בכל מקרה נאמר בהומור ציני ללא כוונת זדון.

בוזיקית

New member
יו שיט שיט שיט איתי מה יהיה הסוף...

איזה אהבלה! זה כבר קרה לי פעם. אבל הפעם כן נכנסתי ובדקתי את הקישור - ראיתי שמדברים שם בכל זאת על סדנאות וחרדות... סעמממק על עצמי אוףףףףףף אני כנראה באמת באמת עייפה מדי... עמכם הסליחה ובאמת מצטערת שלא מצאתי משהו נורמלי יותר... ןאייקון של בוזי מחפשת מחילה להתחפר בה מבושהן

BU BP

New member
למה חמודה , דווקא השכלתי!

עד עכשו לא הצלחתי להבין - איך זה שרק אנו חרדים מהמצב והם ממשיכים לחייך ולשיר. טוב לדעת שגם הם אנושיים!

בוזיקית

New member
אבל מה אשם מי ששאל את השאלה...?

כולה רציתי לעזור ובתכל'ס הבאתי שטויות לפה, כמו שכבר קרה לי פעם גוד דממט... עייפות חברים עייפות. עכשיו אתם מאמינים לי שאני אומרת לכם שאני ישנה רק שעתיים כל לילה? זה מה שקורה לי גם בעבודה!!! סורי למי שביקש את הקישור... אני צריכה קישור שיתאם בין תאי המוח שלי קודם... סורי תודה בבקשה ושלום

lonely3

New member
זה בסדר../images/Emo24.gif

הקישור הראשון קשור לחרדה חברתית אבל זה לא באזור שלי לא נורא אני אחפש כבר תודה :)

למעלה