היי,יש לי שאלה

ורד 1970

New member
היי,יש לי שאלה

נירשמתי להולמס פלייס בגבעתיים אני רוצה להתחיל עם מאמן אישי שיעור או שניים מישהו מכיר מאמן אישי שעובד שם שנחשב ממש טוב?

הולמס גבעתיים..

לגבי מדריכי ספינינג .. האמת, שרובם ממש, אבל ממש מעולים!!! חגי לביא הוא מדריך ממש טוב, אסף בעל דינאמיקה מיוחדת...שקט שקט אבל מפציץ וחזק, שירלי גולדשטיין שהיא אולי אחת המדריכות הכי קפדניות והכי מדויקות שיש ולכן השיעורים המוקפדים שלה הם בעלי שם מקצועני מאוד!!, רן מגן שהוא בפירוש אחד הטובים שאני מכיר ומבחינתי הוא פשוט "כבוד הרב" בעניין.. אבל את מתעניינת במאמן אישי ולא בספינינג. אז אני יכול להגיד לך, כמדריך ברשת הולמס, שכל המדריכים בהולמס גבעתיים נבחרו בקפידה עם פינצטה! כולם מדריכים טובים, כל היתר, זה עניין של כימיה בינך לבין המאמן. פשוט תבדקי לאיזה מאמן את הכי מתחברת ומי הכי סימפטי בעינייך ופשוט לכי על זה!

חן M

New member
../images/Emo13.gifאין כמו לפרגן../images/Emo45.gif

כל הכבוד...

ורד 1970

New member
אני לא מכירה אף אחד

צריך לקחת כל פעם שיעור עם מישהו אחר כדי להבין מי מתאים? אגב,כבחורה עדיף לקחת מדריך או מדריכה? ותודה

חן M

New member
שמעי זה קצת בעייתי לקחת

כל שיעור מישהו אחר וזה גם בזבוז כסף לדעתי... אולי כדיי שתגיעי בשעה בה יש המון אימונים אישיים במקביל ואז תצפי ותראי באיזו צורה מתקנים או מעבירים את השיעור כל מדריך ומדריך.... גבר/בחורה אין זה משנה העיקר המקצועיות....

ורד 1970

New member
לא נעים ללכת ולראות איך הם מאמנים

האמת שאני גם לא אדע ככה כי אין לי מושג איך מבחינים שהמדריך ממש טוב
אני גם לא רוצה לנסות כמה כי זה ניראה לי פוגע באחרים. מעדיפה לקל המלצה על מישהו ספציפי

ניסוי ותהייה יקירתי.. ניסוי ותהייה!

ואל תדאגי אף אחד מהמאמנים האישיים לא יפגע, אני מבטיח לך וזה אפילו נהוג"לטעום" ממרכולתו של כל אחד.. והכי טוב... בנינו, זה אותו אדם שאת מרגישה איתו הכי נח, הכי טוב, הכי בסבבה וזה גם, אני מקווה שיענה לך מה עדיף, מאמן או מאמנת.בסופו של דבר, כולם הנמצאים שם בשביל אותה מטרה, וזה לספק לך שירות על הצד הטוב ביותר.

שובידון

New member
בוא נדייק בבקשה בפרטים.

עם כל הכבוד דובי, המאמנים ברשת הולמס פלייס לא נבחרים בפינצטה כפי שהיטבת כל-כך להגדיר. בטח שלא בסניף גבעתיים ותאמין לי שאני יודע ט-ו-ב מאד על מה אני מדבר. הרמה המקצועית של רוב המדריכים היא ממוצעת ומטה והרשת בוחרת אותם בקפידה לפי יכולת המכירה שלהם בראש ובראשונה ושוב, תאמין לי שאני יודע בדיוק על מה אני מדבר. למרות זאת ואף על פי-כן, לגבי השאלה המקורית שהועלתה כאן אני מציע לך להגיע למכון ולהתאמן בעצמך לשבוע-שבועיים תוך כדי שאת צופה במדריכים ובמדריכות מסביב. קרוב לוודאי שמישהו כבר יפנה אליך ויסביר פנים אך במקביל נסי לאבחן מי מהם מוצא חן בעינייך מבחינה בינאישית ומצורת האימון. זה לא יהיה פייר להמליץ לך על מישהו מסויים מאחר ומאמן אישי חייב שתהיה לך איתו דינמיקה טובה וזה משהו ש'קורה' בשטח. לכן לכי, התאמני, צפי מהצד ובחרי לך מאמן.

ילי28

New member
מנצלת את השירשור

מישהו מכיר מדריך טוב בשייפ ראשל"צ,אני עומדת להרשם ומקבלת 3 שיעורים אישיים. בבקשה אלתגידו כולם טובים.....אם מישהו מכיר מישהו ספציפי אשמח.

המלצה

בעקרון כל המאמנים מעולים!!! עשיתי אימון אישי עם מדריכה מעולה: חוה נוי. היא בנתה לי תוכנית אימון מעולה. יש לה המון ידע וסבלנות ויחס אישי נהדר. אני ממליצה עליה בחום. עשיתי איתה 2 שיעורים. והיום אני מתאמנת בעצמי בנוסף על החוגים שמתקיימים שם. יש אוירה נהדרת בחדר הכושר והרבה פרגון מכולם. שיהיה בהצלחה.

ורד 1970

New member
תודה../images/Emo13.gif

יש לי עוד כמה שמות בינתיים נותר לי לבחור
תודה לכולם

חן M

New member
בקרוב תיהיה לכם

רשימה מעודכנת של מאמנים אישיים ואז יהיה קל יותר או פחות
לבחור מאמן אישי...

ילי28

New member
הרשימה תהיה מורכבת ממאמנים שיפנו

אליך דרך הפורום? כי אז היא לא תהיה ארוכה כל כך. או שאתה מתכוון לאסוף שמות בצורה אחרת?

חן M

New member
היא תורכב מרשימה של מאמנים

מפורומים שונים בתפוז של פעילות גופנית...

הפלא ה8

New member
רעיון מעולה - אני ממש מחכה לרשימה

אני ממש מחכה לרשימה (בלי ציניות) ואולי כבר אנצל הודעה זו - אני מחפשת מאמן כושר אישי - באזור ת"א מרכז, אשמח לקבל פניות למסרים

למעלה