היי יש לי שאלה.. מהי התאוריה של קריסטלר ? תודה לעונים.
ל ללי שוברת שתיקה New member 26/10/06 #2 תאורית המקומות המרכזים תאוריה זו קשורה להתפתחותן וצורתן של ערים. אם תעשי חיפוש בגוגל " תאורית המקומות המרכזים" תקבלי קישורים המסבירים ומדגימים תאוריה זו. ( חיפשתי ומצאתי בקלות ). אם יהיו לך שאלות נוספות, נא לא להסס.
תאורית המקומות המרכזים תאוריה זו קשורה להתפתחותן וצורתן של ערים. אם תעשי חיפוש בגוגל " תאורית המקומות המרכזים" תקבלי קישורים המסבירים ומדגימים תאוריה זו. ( חיפשתי ומצאתי בקלות ). אם יהיו לך שאלות נוספות, נא לא להסס.
ל ללי שוברת שתיקה New member 26/10/06 #3 ובאנגלית אם את מעוניינת בעוד מידע, ניתן לחפש גם כך : Walter Christaller central place theory
ר רק הטראנס יביא שלום New member 26/10/06 #4 היי miss peach היי יש לי מצגת שתוכל לעזור לך אני פשוט לא יכול לשים אותה פה אם תביאי לי את המייל שלך אני אשלחי לך אותה (היא של המרצה שלי ) סורי
היי miss peach היי יש לי מצגת שתוכל לעזור לך אני פשוט לא יכול לשים אותה פה אם תביאי לי את המייל שלך אני אשלחי לך אותה (היא של המרצה שלי ) סורי
ל ללי שוברת שתיקה New member 26/10/06 #5 רק טראנס ../images/Emo45.gif ../images/Emo8.gif וברוך הבא לפורום, נדמה לי שעוד לא נפגשנו פה..