היי יש לי שאלה..

Liv ליב

New member
היי יש לי שאלה..

אבל רק רציתי לציין קודם כל שאני צמחונית כבר 6 שנים (אני עוד מעט בת 20) יש כמה סיבות לזה שאני צמחונית: אידיולוגית, בריאותית וחוצמזה אני גם נגעלת מזה.. בכל אופן הפואנטה שלי זה: למה לכפות אנשים להפסיק לאכול בשר? יש אנשים שלא יעזור מה.. לא ישנו את הדעה שלהם.. אני נגד הריגת חיות לצורך מזון ונגד ניסויים וכל מיני דברים אכזריים למינהם כל שישי כשאני מסתובבת בשנקיין יש את האגודה של הצמחונים\טבעוניים שמחלקים עלונים עם תמונות מזעזעות שאני פשוט נמנעת מלהסתכל זה מעורר בי צמרמורת...ומדכא אותי לגמרי! אני לא חושב שזה נכון לחלק אותם לכולם יש כאלה שיעדיפו להמנע מזה! מה אתם חושבים על זה?

ק א ר ן

New member
נתחיל בזה שאף אחד לא חייב לקחת את

העלונים. אם אני רוצה לחלק, זכותי. אני לא מכריחה אף אחד להסתכל. נמשיך עם זה שאני לא כופה על אף אחד להיות צמחוני/טבעוני, אני רק מנסה לשכנע אנשים. למה? ברור, לא? מספיק לך שאת לא רוצחת? לא מפריע לך באיזשהו מקום שאחרים רוצחים? תביני, קשה לי. אני לא מסוגלת לסבול את המחשבה שיצור תמים כלשהו יישחט בכזו אכזריות. אני מנסה לעצור את זה בדרכי הצנועה. אגב, למה את לא עושה משהו בעניין? לא שאני תוקפת אותך או משהו, אל תביני אותי לא נכון, פשוט מוזר לי שאת מרחמת על בעלי חיים אבל לא מנסה לשכנע אנשים להפסיק. תתפלאי אולי לשמוע שכבר הצלחתי לשכנע כמה אנשים... אם הבנתי אותך לא נכון, בבקשה, תתקני אותי.

K A R I N

New member
אני לא מנסה לכפות או להטיף ../images/Emo29.gif

אני מציגה את עמדתי בעניין צימחונות/ טיבעונות, מסבירה לאנשים למה לדעתיזה לא בסדר לאכול בשר/ כל מוצר מן החי, מציגה עובדות, וזהו. ההחלטה היא של הצד השני- בלי כפייה והטפות. דרך אגב אני תמיד מוכנה גם לשמוע את הצד השני ולהבין אותו. אוהבת, קארין

Weird Eyal 21

New member
אגב

אני וקארין מחלקים בחיפה גם עלונים נגד ניסויים בבעליי חיים וגם שם יש תמונות זוועתיות מי שלא רוצה מסתכל שניה ואומר ולא לוקח יש כאלה שישר לא לוקחים לא משנה מה מופיע שם אני אישית אם לא הייתי רואה את התמונות האלו לא הייתי מודע לניסויים.... ובכלל אצלי בחדר מי שנכנס ישר רואה את התמונות האלו שתלויות על הקירות..... אז לדעתי אם התמונות מגעילות אותך פשוט אל תקחי עלונים אגב היית צריכה לראות את התמונה שקארין פירסמה כאן לפניי כמה זמן.... בעעעעע זה היה מגעיללללללללללל אוהב אייל

למעלה