היי, יש לי שאלונת, בעצם שתיים. =)

DarkSlim

New member
היי, יש לי שאלונת, בעצם שתיים. =)

אז ככה, לפני כמה זמן הפסקתי לעקוב אחרי בליץ' (בעקבות חוסר זמן, דברים אחרים לעשות וסדרות נוספות 'שדחפו' לי), הפסקתי באמצע הפילר של הבאונטו, עכשיו מצד אחד אני ממש רוצה להמשיך לראות מהמקום שהפסקתי כי זה נהיה די מעניין אבל מצד שני ממש אין לי זמן, הפתרון: 1. להשלים מבחינת ידע מה שקרה עד סוף הפילרים - למישו יש כוח לספר/לינק למקום שמכיל את המידע? 2. להתחיל להוריד את הפרקים שאחרי הפילר, מה מספר הפרק הראשון שאני צריך להתחיל להוריד? אריגטו~ ^.^'

ShimiChan

New member
המפ

לדעתי, אני ממליץ לך לראות את הסאגה של הבאונטו, זו סאגה דיי טובה האמת ודי נחמדה, למרות שזה פילרים אבל אם לא בא לך, תגיד לי איפה אתה בערך ואני אנסה להסביר לך מה איך כמה ולמה =]

DarkSlim

New member
הו, תודה ^^

הממ האמת שאני כבר לא זוכר את המיקום המדוייק ברצף האירועים, אני זוכר שכבר נוצרו הדבורים האלו שיונקות את החיים, והמשכתי קצת אחרי זה (גם אחרי הקרב של איצ'יגו נגד המגודל). =\

Hinamori

New member
פרק 110 אאל"ט. ../images/Emo58.gifלפילרים...

בעיקרון הבאונטואים ניסו להשמיד את סול סוסייטי או-משהו [ולא הצליחו מן הסתם]. את הדבר העיקרי שנשאר מהפילרים אתה יודע כבר - רירין וחבורתה~

DarkSlim

New member
הממ תקלה קטנה =\

אני לא זוכר ממש את מספר הפרק האחרון שראיתי, אבל יש מצב שבסביבות ה160~170 ומשו :\ גם אם זה יהיה בערך אני אשמח, ארגיטו!~ ^^

JeeChan

New member
160-170 @_@ ? אנימה או מנגה ? כי אנימה

בפרק 123 רק עכשיו והפילרים נגמרו בפרק 109.

למעלה