היי... יש פורום למאיר אריאל...

terminal

New member
היי... יש פורום למאיר אריאל...

איזה יופי... איך לא שמתי לב...שיהיה במזל ובהצלחה. את הכינוי שלי בחרתי מזמן מזמן... ע"ש השיר הכי יפה, מתוחכם, מחורז ומה לא של רבי מאיר. אגב מאיר אריאל.. השבוע אכלתי אצל ציון.. הירקון פינת טרומפלדור. אחלה שניצלים יש לו !!! מומלץ !!! (והוא גם בן אדם מאד נחמד...)

novemberain

New member
יש משהו לצימחוניסטים שם? ../images/Emo13.gif

אגב, 'אצל ציון'. באחד משיטוטיי בעיר מגוריי [אילת] מצאתי על החוף מסעדה בשם 'אצל ציון' - שועשעתי. אולם אני לא חושבת שיש קשר.

תשאלי זה מעניין

תמיד נחמד לשמוע על ההשפעות שיש לשיריו של מאיר על אנשים.. רק אתמול ראיתי בעיתון כתבה שהחלה במשפט "עם הרבה טקס בישבן" וזה בכלל היה על כדורגל...רוב הסיכויים שכן יש קשר לשיר "אצל ציון". ברכות, שירז

novemberain

New member
יישמע מטופש,

אבל אני אתבייש לשאול בעיקר כי אני נבוכה מתגובות מהסוג הזה ואם אאזור אומץ ואשאל, זה בטח לא יהיה בחודשיים הקרובים. [לא מסוגלת להגיע לעיר, כשהיא בתפוסה מלאה - המוני מידי בשבילי
]

terminal

New member
לצימחוניסטים- יש פול עם ביצה.../images/Emo21.gif

האמתת.. במבט ראשון, המקום לא נראה מי יודע כמה. עד שטועמים את השניצל... שנעשה בדיוק כמו שצריך !!! אותו ציון מעטר את המקום במבחר פוסטרים של מאיר... האגדה מספרת שמאיר היה חייב לו הרבה כסף ובסופו של דבר הוא "שילם" לו בשיר. (אבל לאגדה אין שום סימוכין.. אז קחו את זה בע"מ)

למעלה