היי!! יש פורום למגאדת'!!!

noam the ninja

New member
היי!! יש פורום למגאדת'!!!

אהלן אנשים מה המצב? אני חדש פה, מגאדת' אחת הלהקות האהובות עליי, אני שומע אותם רוב הזמן והם אצלי בטופ באש ובמים! דייב מאסטיין הוא מלך המטאל!!! אני שמח שיש פורום למגאדת' ושסוף סוף אפשר לדבר עם אנשים על להקת הטראש הגדולה ביותר! ד"א, קוראים לי נועם, אני גר בזכרון יעקוב/עין איילה, בן 17 עוד חודש ושבוע (3.7, יום אחרי ההופעה של מגאדת'- שדייב יביא לי מתנה!!), מנגן על גיטרה בתקווה להיות טוב כמו אליליי דייב מאסטיין ומרטי פרידמן (וגם כריס פולנד לא רע בכלל) ו... זהו בעצם... וכן, אני נינג'ה... תיזהרו...

ברוך הבא ../images/Emo13.gif

כמה שאלות כדי שנכיר אותך עוד
: שירים אהובים של הלהקה- להקות אחרות שאתה אוהב- למה אתה קורא לעצמך נינג'ה?

StaffordshirE

New member
ברוך הבא אחשלי..

כן כן.. הפורום קיים 9 חודש משהו כזה.. איזה כיף לך.. איזה עוד מתנת יומולדת תוכל לבקש... אני את היומולדת שלי "אחגוג" בקורס מ"כים בזמן שאני אקרע ת'תחת... אה כן.. קוראים לי שלומי, אבל אתה יכול לקרוא לי האב המייסד של הפורום
בקיצור, תהנה לך פה חח

9 חודש?:|

ואו .הזמן עובר מהר... מאוד מאוד חח אני הייתי בין הראשונים בפורום.אני הצטרפתי עוד שהוא רק התחיל לקום.אני מרגיש וותיקXD

NoKi2sh

New member
דוזו יורושיקו!

אוקארינאסאי!(ברוך הבא, הכנס) ^_^ אני שינובי, ככה שאנו נסתדר
מגה רולז.

Good Mourning

New member
יש לך שני בתים? קול.

או שההורים שלך גרושים או שאתה סתם עשיר. ועין איילה זה חתיכת חור חקלאי.

Erezh21

New member
גם אני חדש

אבל אני ממש חדש, התחלתי לשמוע Megadeth לא מזמן אחרי שראיתי כמה קליפים שלהם בYoutube החלטתי לקנות את האלבום החדש שלהם United Abominations,למרות שלא מצאתי עדיין אחרים, למרות שהבנתי שחוץ ממנו, האלבום הכי טוב שלהם הוא Rust In Peace, בכל מקרה אחד השירים שלהם שאני אוהב עוד מלפני שממש התחלתי לשמוע אותם הוא Symphony Of Destruction. ואני גם ממש מקווה ללכת להופעה, כרגע זה תלוי רק במי יבוא איתי לשם כי זה לא כיף ללכת לבד... ודרך אגב שחכתי להציג את עצמי, אז ככה, אני ארז בן 16 מבאר שבע, בקרוב עובר לאזור תל אביב וזהו, אין לי הרבה מה להגיד... אם למישהו יש מסנג'ר אני אשמח לדבר איתו המסנג'ר שלי הוא [email protected].

קודם כל ברוך הבא

וכן רסט אין פיס זה אחד האלבומים הטובים. חח ביאסת.ראיתי כזה שאתה מבאר שבע.קרוב אליי ואז פתאום אתה עובר לתל אביבXDD אני מצרף:] השתלבות נעימה

noam the ninja

New member
וואו איזה אנשים נחמדים פה../images/Emo13.gif

שירים אהובים של הלהקה-כמעט כל שיר למעט ממש קצת. אני אפילו אוהב את השירים היותר "פופיים" של הלהקה מיות'נזיה וקריפטיק רייטינג. כשלהקה עושה מוזיקה טובה, היא פשוט עושה מוזיקה טובה. אבל השירים הממש בטופ הם HOLY WARS, PEACE SELLS, THE KILLING ROAD, SKIN O' MY TEETH, IN MY DARKEST HOUR, TRUST, RECKONING DAY, WAKE UP DEAD ובקיצור, הרבה... להקות אחרות שאני אוהב-ג'ודאס פריסט, למב אוף גוד, פנטרה, קינג דיאמונד, בצפר, מוטורהד, P.O.D, ארצ' אנמי, דפטונס, רייג' אגינסט דה מאשין, מטאליקה, בלאק סאבאת', הייטבריד ועוד הרבה למה אתה קורא לעצמך נינג'ה? כי אני נינג'ה. מה לא ברור? וכן, ההורים שלי גרושים, אז יש לי בית נופש בזכרון יעקוב. וכן, אין איילה זה חתיכת חור תחת...

noam the ninja

New member
לפני שנכנסתי למטאל היותר "מסורתי"

הייתי שומע יותר ניו מטאל, ראפ מטאל, כאלה, כמו דפטנוס, סליפנוט, לינקין פארק, P.O.D, רייג' אגינסט דה מאשין, מאדוויין, דברים כאלה, ואני עדיין שומע אותם. לא, לא הייתי בהופעה של הייטבריד. מה לעשות? אי אפשר להנות מהכל

תראה, "רייג' אגינסט דה מאשין"

אז אין בזה שום דבר רע....... זה טוב שאתה שומע הרבה דברים
אי אפשר להנות מכל, אבל זה הייטבריד, אחינו

למעלה