היי, יש קומונה חברתית לפורום ביחד עם פורום טולקין
א אנה01 New member 27/5/04 #3 ניצלו"ש מי רוצה ללמוד אלפית??????????? אז מי שאמר "אני" וגם מי שלא, יכול להכנס לקישור וללמוד את השפה!!!!! בהצלחה למנסים ולמצליחים
ניצלו"ש מי רוצה ללמוד אלפית??????????? אז מי שאמר "אני" וגם מי שלא, יכול להכנס לקישור וללמוד את השפה!!!!! בהצלחה למנסים ולמצליחים
C ChipiM New member 27/5/04 #4 |off| ../images/Emo10.gif my computer is gone crazy! i can't write in hebrew on tapuz! baaaaaaaaaaaaaa it sucks... somebody knows how to fix this?
|off| ../images/Emo10.gif my computer is gone crazy! i can't write in hebrew on tapuz! baaaaaaaaaaaaaa it sucks... somebody knows how to fix this?
K kittycatbone New member 27/5/04 #6 קורה..../images/Emo4.gif אבל אל תדאגי, זה בטח יחזור לעצמו בקרוב.. ועד אז, לכי לפורומים ששמו כאן כדי לנסות לתקן את זה מהר יותר אם צריך...
קורה..../images/Emo4.gif אבל אל תדאגי, זה בטח יחזור לעצמו בקרוב.. ועד אז, לכי לפורומים ששמו כאן כדי לנסות לתקן את זה מהר יותר אם צריך...
א אלרוס New member 27/5/04 #7 אם יש משהו מיוחד שאתה רוצה לכתוב תכתוב אותו בוורד ותעשה העתק והדבק להודעה
א אלרוס New member 27/5/04 #10 אוי, סליחה... לא ראיתי שזו את... (אני יודע שאת בת! ואני גם יודע שאיירה בן!)
A Anat L New member 27/5/04 #12 אני יודעת מה את צריכה לעשות תבדקי אם יש לך ברשימת התוכנות תוכנה שקראת TOPTEXT, אם כן אז תמחקי אותה אם זה לא עובד, אז תבדקי אם יש לך בדפדפן GOOGLE TOOLBAR (נראה לי שקוראיןם לזה ככה) אם כן אז תמחקי אותה. זה מה שאני יודעת גם לי הייתה את הבעיה הזאת
אני יודעת מה את צריכה לעשות תבדקי אם יש לך ברשימת התוכנות תוכנה שקראת TOPTEXT, אם כן אז תמחקי אותה אם זה לא עובד, אז תבדקי אם יש לך בדפדפן GOOGLE TOOLBAR (נראה לי שקוראיןם לזה ככה) אם כן אז תמחקי אותה. זה מה שאני יודעת גם לי הייתה את הבעיה הזאת
C ChipiM New member 28/5/04 #13 הסתדר לי ../images/Emo13.gif בעזרת בנדודע שלי ../images/Emo140.gif תודה לכל מי שניסה לעזור וגם על התיקון של durin. וגם לאלרוס שיודע שאני בת
הסתדר לי ../images/Emo13.gif בעזרת בנדודע שלי ../images/Emo140.gif תודה לכל מי שניסה לעזור וגם על התיקון של durin. וגם לאלרוס שיודע שאני בת