היי כולםםםם

ten hengel

New member
היי כולםםםם

איזה כיף לכתוב לכם שוב, אני רוצה לספר לכם שהיתה הופעה מאוד מוצלחת ובטח מי שהיה שם יודע.. הסקורפיונס היו מדהימים ובשבילי הרגעים האלו על הבמה היו הרגעים הכי מרגשים ומדהימים שאי פעם חוויתי. תודה לכולכם על כל הברכות, באמת, מכל הלב אתם מקסימים ואני אף פעם לא שוכחת את הפירגון והתמיכה של כולכם. אני רוצה שתדעו שאני מעריכה את כל מה שאתם עושים בשבילי. שולחת המון נשיקות וחיבוקים אוהבת, ליאל

orelie

New member
דרישת שלום מליאל

היי מה שלומך? ליאל נמצא פה לידי הוא רואה טלויזיה הוא עוד לא יודע מה אני עושה ולמה אני מקישה על המקלדת כל כך הרבה מילים אבל בקרוב אספר לו. בעוד חודשיים הוא היה בן 5 אוופס הוא רוצה גם להקיש משהו בבקשה כגכגקראאעטימנהבסז'רוםפ חייםם]פךצהעזסדסהבההראלרטאר6קרררקגרדגגגגסר4545קרקקקקקד זה היה הדרישת שלום שלו הוא חושב אגב שזה משחק נהדר ורוצה לעשות את זה עוד פעם כקיןיכדכחןםפן89חוהנכא76בהגריגכבן9חצטןחועהנניןםץי7ממוטרהכריטאעוהכעדגכסכג הוא רוצה להמשיך לראות טלויזיה בכל אופן תספרי לנו מה התוכניות הבאות שלך. נראה לי שהתמכרתי... נשיקות

°°NaTaLi°°

New member
ליאליי התגעגעתיי

מאוד נהנתי במופע בטח כבר ראית חחחח!! היה מופע מושלם!!!! היה כל כך כיף חוץ מי זה שהתאפקתי לשירותים 10 שעות והרגליים שלי הלכו חחח עמדתי 8 וחצי שעות עוד בדשא הצלחתי טיפה לשבת לפני המופע חח!!!

BARSASOS

New member
היי ליאלללל =]]

ציפיתי שתכתבי אחרי ההופעה =] הייתה הופעה מדהימהההההההההה... חוץ מזה שישבנו רחוק =[ אבל עדיין אני מאוד מאוד מאוד נהנתיייי =] רק שבהתחלה כאב לי קצת הראש (אני לא רגילה לרוק ...
) אבל התרגלתי..חחחח...דניאל ויונתן ישבו כל ההופעה (חץ מהשירים השקטים ושלך כמובן..חחחח) עם ידיים על האוזניים ופרצוץ כזה :S ...חחח בקיצור, אני ממש ממש ממש נהנתי...ומקווה שתכתבי לנו שוב בקרוב

SpOnGeTuLa

New member
ליאל ../images/Emo9.gif

אני מבואסת שלא יכלתי להגיע אבל שמחה שהייתה לך הופעה מוצלחת

ליאלוש..../images/Emo168.gif../images/Emo106.gif

קודם כל,אני ממש רוצה להגיד לך שגם מבחינתנו,הקהל שהיה בהופעה,ההופעה הייתה ממש מדהימה...
, בשבילי ההופעה הייתה הרבה יותר ממושלמת ואני לעולם לא אשכח את היום הזה,השעות האלו והביצועים ה-כל כך טובים שביצעת ! ! !. בקשר לפרגון,אני וכל המעריצים שלך עושים את זה מכל האהבה שלנו אלייך, ויש לנו הרבה יותר ממה שאת מתארת לעצמך
. והמון,המון תודה שאת מעדכנת אותנו וכותבת לנו.

למעלה