היי כולם =) אני חדשההה..

היי כולם =) אני חדשההה..

אני רוכבת בחוות צח :) קוראים לי אלה.. אני כמעט בת 15.. (כיתה י'..) אני רוכבת כבר יותר מ3 שנים.. ו... זהו =) חחחח

טוי בוי

New member
חשבתי שאלה זה שם מקורי../images/Emo11.gif

עכשיו יש פה 3 אלות... היי אני אלה אני רוכבת בג'וקי קלאב שברשפון 6 שנים מתחרה דרסאג'... חסרת סוס....

היי אני תמרה ברוכה הבאה../images/Emo160.gif

אני עוד 24 ימים בת 15 (11.11) אני רוכבת בבלגיה וגרה בלוכסמבורג יש לי סוסה וסייחה רוכבת 5 שנים,דרסאז',קפיצות(קצת,הורס בול אבל אני רק השנה ממש בליגה),פוני גיימס וזהו ואני שרופה על סוסים PEACE AND LOVE תמרה

הייי../images/Emo70.gif

אני רוכבת בפארק הסוסים בבית נחמיה, קוראים לי נעם (נראה לי שאני הכי קטנה בפורום הזה
). אני רוכבת כבר שנה...כמעט... -חסרת סוס\ה
- אני מקווה שתשתלווי!

יש לך שם יפה../images/Emo80.gif

קוראים לי אלה אני רוכבת בחוות נועם שבנצר סירני אממממממ........ ואני חולה על סוסים במיוחד על שלומצי המלכה תמונה בפרטים שלי(תמונה של שלומצי לא שלי) תהני בפורום ביושששששש

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif!

ברוכה הבאה, אני פיצי- מנהלת במשרה חלקית...
רוכבת זה שנתיים פלוס מינוס בחוות אמיר ירושלים=
המממממ בת 13 עוד... בלעעע 26 ימים (ניראה לי) ב- 14.11....
זיהו... גם אני נטולת סוס....

talkk

New member
הי!!!!

אני טל, רוכבת 5 שנים, שנתיים וחצי ווסטרן, ועכשיו כבר שנתיים וחצי אינגליש - קפיצות... החלפתי 4 חוות וכרגע בחווה הפצצתית - חוות המגדל בראש העין!! וכרנאה שקונים לי סוס/ה!!!!! וואי איך שאני מאושרת!!! תהני בפורום! טל

PiKolulo

New member
שלום אלה:) אני פלג

נעים מאוד :) קוראים לי פלג אני רוכבת שנתיים בחוות נטלי בגבעת נילי ווסטרן.. וחולת סוסים:) ממ...בהצלחה! וגם אני חסרת סוס.....אבל בקרוב מאוד הוא יבוא..נקווה לפחות.

PiKolulo

New member
מישהו מכיר את הסוסה

חמסה, ושמה המלא הוא לאקי פוקו פייב... אממ....היא סוסת ווסטרן שייכת לעמיר והיא לוקחת הרבה אליפיות בקאטינג מישהו יודע?

היי לך

אני עדי ואני גם אדייק עוד 13 ימים אני בת 17...שמתי לב שיש פה מלא אנשים שנולדו בסביבת חודש נובמבר.. רוכבת ווסטרן בנען...וזיהו...

אני צאלה ואני בת 13 בינואר.

אני רוכבת עוד מעט 4 שנים וובטרן בחוות איתן תהני לך בפורום!

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני ליבי ואני בת 15 עוד שבוע אי כבר ארכב 4 שנים בחוות אמיר שבירושלים מקווה שתהני בפורום ושתנצלי ממנו את המירב שורה הבאה מוקדשת לכל סוסי חוות אמיר שנמכרו קצת שינתי במקום שובה אז שובו "ים של דמעות בשתי עיני ליבי זועק שובו אליי..."

למעלה