היי כולם אני חדשה פה בפורם..
P Patchouli Forever New member 25/2/04 #2 ת'שמעי ילדת התשוקה=את חייבת לכתוב כמה מילים.... תגידי לנו מי הגבר המושך ביותר לדעתך? תגידי איזה מהבנות הכי נחמדה בעינייך.....? תגידי מי צריך להיות עם מי? משהו.משהו.....
ת'שמעי ילדת התשוקה=את חייבת לכתוב כמה מילים.... תגידי לנו מי הגבר המושך ביותר לדעתך? תגידי איזה מהבנות הכי נחמדה בעינייך.....? תגידי מי צריך להיות עם מי? משהו.משהו.....
E ElinorL New member 25/2/04 #4 היי פאשיון גירל! מה המצב? אני אלינור נעים להכיר כל בעיה או שאלה את מוזמנת לפנות אלי
S spiralla m New member 25/2/04 #5 אני אגיד: 1) כמובן פרדי!!!!!!!!!!! 2) אני הכי אוהבת את קמילה, היא מתוקה כזאת.. 3) לדעתי אלמה צריכה לחזור לדנילו ( גם ראיתי תמונות ) אלנה כמובן אם מיגל , פדרו עם איריס , אדו עם קמילה ופרדי עם קפיטו
אני אגיד: 1) כמובן פרדי!!!!!!!!!!! 2) אני הכי אוהבת את קמילה, היא מתוקה כזאת.. 3) לדעתי אלמה צריכה לחזור לדנילו ( גם ראיתי תמונות ) אלנה כמובן אם מיגל , פדרו עם איריס , אדו עם קמילה ופרדי עם קפיטו
Y Yaeli p New member 26/2/04 #11 לא כל כך.. היא בהרבה יותר יפה ממנה.. ותודה.. יש לי את שתיהן כבר.. יש לך עוד של קמילה?
S spiralla m New member 26/2/04 #12 מקווה שאת זו אין לך... וברור שקרולינה יותר יפה מאלמה, פשוט בתמונה היא נראתה לי דומה לה.