היי כולם אני חדשה :)

היי כולם אני חדשה :)

היי אני קארין :) אני חולה אבל פשוט חולה על סרטי אימה ! בקשתי אליכם היא אם אתם יכולים להביא לי כל מיני קישורים מפחידים שיפילו אותי מהכסא כמו עם הילדה ממגרש השדים למשל ... וגם רקעים מפחידים ויפים לשולחן העבודה :))

pertal

New member
הי קרין ברוך הבא אם את רוצה משהו

מפחיד שלדעתי באמת יתן לך שוק קטן ככה... קצת למטה יש שירשור שהגיע לרוצחים סדרתיים במציאות.... הוא גם הגיע לדברים אחרים ולא קשורים משום מה אבל בקיצור יש שמה כל מיני סיפורים על רוצחים סדרתיים במציאות .... קניבלים לא קניבלים וכו... תקראי זה פשוט יפיל אותך מהכסא :) ואיזו ילדה ממגרש השדים?(אני יודע על הילדה :) איזה קישור)

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif קודם כל ../images/Emo65.gifברוכהבאה../images/Emo65.gif

אין לי מה שאת מחפשת... אבל יש לי משהו סיפור ממש מגניב: הקיצר יש פה תמונה של בית שבו גרה אישה שבעלה לא שב מהמלחמה והיא יבשה וישבה בסלון וחיכתה לו, אבל הוא לא בא, בסוף היא התאבדה...ואם תסתכלי טוב טוב...אולי תמצאי אותה

pertal

New member
חחחחחחחחחחחחחחח ענק חחחחחחח

אמרת להסתכל טוב הסתכלתי... חשבתי אולי היא יושבת על הכסא או משהו :)פתאום יש תתמונה של האשה הזאת צצה לך.... וואי עפתי ארבע מטר אחורה :)

europe1990

New member
לכי לקישורים של פורם- אוף טופיק

ותמצאי שם, קטגוריה של דברים מפחידים-כמו אלה שרצית!! ודרך אגב: ברוכה הבאה לפורם-

חחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחח באמת ענק ! אני שקועה בלנסות למצוא אותה ואני לא מבינה מאיפה התמונה שלה קופצת לי חחחחחחחח איך נבהלתי

DoctorSatan

New member
מי שרוצה לראות משהו מפחיד באמת

אני יכול לשלוח דרך האייסיקיו. המספר שלי הוא 230515539 אני ראיתי את זה וזה באמת מפחיד! לקובץ קוראים GHOSTS וזה מצגת של PP אז אם מישהו ראה כבר אז הוא יודע על מה אני מדבר.

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif אולי תעלה לפורום../images/Emo35.gif

ואני אעלה לקישורים...

thepunk

New member
כאן

http://www.horrorsource.com/themes.htm יש themes ל-windows מכל מיני סרטי אימה ... (רקעים, אייקונים, סמנים לעכבר, צלילים ...)

DoctorSatan

New member
אי אפשר להעלות את המצגת כי

א- הסיומת שלה זה PP ב- היא יותר מ-250 K

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifלא לכל הודעה,

רק לאלה שמצטרפים לפורום ואני רושם להם ברוכים הבאים

למעלה