היי כולם אני חדשה.

Dasush17

New member
היי כולם אני חדשה.

שלווום! :) קוראים לי הדס ואני חדשה פה, אני גם רואה "צעירים" וחשבתי שיהיה נחמד להצטרף... לא ראיתי אבל את שני הפרקים האחרונים. מישהו יכול להיות חמוד ולספר לי מה קרה בפרקים הללו? תודה רבה. :)

Dawn12

New member
ברוכה הבאה הדס! ../images/Emo24.gif

שני הפרקים האחרונים דווקא היו חשובים (כדאי לך לראות לפחות את הפרק של אתמול בשידור החוזר בשישי בבוקר) ואת יכולה למצוא תקצירים מפורטים שלהם באתר. הדבר הכי חשוב שקרה הוא שויקי גילתה שגארי הוא המעריץ שלה, היא מצאה את המכתבים וראתה את הקיר עם התמונות שלה. כשהיא ניסתה לברוח, גארי היה שם וניסה לשכנע אותה שהוא כבר לא האדם שהטריד אותה. פול הבין גם כן שגארי הוא המעריץ ובסוף הפרק של אתמול הוא פרץ לדירה של גארי עם אקדח שלוף.

Dasush17

New member
תודה רבה :)

חבל שפספסתי דווקא את הפרקים האלו. לא נורא אבל הבנתי מה קרה. מה שלא כל כך ברור לי זה למה ג'רי עשה את כל זה? מה הבעיה שלו? הרי ויקטוריה רצתה אותו עוד ממזמן למה הוא פשוט לא הפסיק עם המכתבים והתמונות ופשוט היה איתה? הרי אם יש לו את הדבר האמיתי מה הוא צריך להמשיך להטריד אותה כ"המעריץ המסתורי" ?? למישהו יש רעיון אולי?

Dawn12

New member
לי יש רעיון

הוא מופרע!

creak cat

New member
אני לא חושב שהוא מופרע

היו לו משקעים מעברו שהכבידו עליו, לפי מה שראינו, אי אפשר לשים על אנשים תווית נחרצת פתאום כלאחר יד. אז ויקי ראתה מקדש קטן בבית שלו, אז מה? מה היא נכנסת לפאניקה? הוא בכלל לא התכוון לפגוע בה! אבל מה הטעם לדון בזה עכשיו? גארי וויקי לא יהיו ביחד אף פעם, נכון? אתם חושבים שהוא יצוץ מתישהו בעתיד - ויהיה קאמבק? אני יודע שויקי תתגבר על האירוע הטראומתי ותמצא מישהו חדש, אבל אני לא בטוח שהיא ממש רצתה מישהו אחר בשלב הזה של חייה....

Dawn12

New member
מקדש קטן?

אם החטא היחידי של גארי היה לתלות תמונות של ויקי על הקיר לא הייתי אומר כלום. זה מוזר, זה קצת אובססיבי, וזו לא בדיוק התנהגות של גבר שפוי אבל אין כאן שום פגיעה באף אחד וזכותו לבנות אילו מקדשים שבא לו בדירה שלו. העניין האמיתי כאן הוא המכתבים. גם איתם בהתחלה לא היתה בעיה מיוחדת. לגיטימי שבן אדם שמעריץ דמות מסויימת יכתוב לה מכתבי הערצה, במיוחד כשאנחנו רואים שהוא כבר אוסף עליה חומר הרבה מאוד שנים. הכל השתנה כשהוא הכיר אותה והתחיל לעבוד לצידה. הוא ראה בדיוק איך המכתבים האלה משפיעים עליה. היא לא נהנתה מתשומת הלב הזאת, זה הפריע לה, זה הדאיג אותה - והוא לא עצר. אתמול הוא הודה בפניה שהוא לא יכל לראות אותה עם רוס וזה גרם לו להמשיך לכתוב לה. משקעים או לא משקעים, בשלב מסויים גארי התחיל לאיים עליה במכתבים, כשהוא מודע היטב להשפעה שיש להם עליה. אני חושב שכל אחד שעבר את מה שויקי עברה בחודשים האחרונים, והיה נכנס לדירה של אדם שהוא מכיר ומוצא "מקדש קטן" כזה - היה נכנס לפאניקה. מה גם שכאשר רואים שלאדם הזה יש בעיות חמורות באישיות ולא ברור אם הוא שולט על עצמו - איך אפשר שלא לחשוש שהוא יפגע במישהו?

Dasush17

New member
מסכימה.

אין ספק בכלל שגארי לא בסדר ואפשר לגמרי להבין את הלחץ של ויקי. היא כל כך היתה בפאניקה מהמעריץ הזה במשך כל כך הרבה זמן והוא היחיד שהיא בטחה בו ופתאום היא מגלה שהוא הבן אדם המסתורי שהיא פחדה ממנו כל כך הרבה זמן. אי אפשר בכלל להאשים אותה. לי רק לא ברור למה הוא עשה את זה כל זה אחרי שהיא כבר רצתה אותו.

creak cat

New member
צר לי

אני מסכים איתך חלקית. הוא היה צריך להפסיק עם המכתבים כשהוא הכיר אותה, ובכלל לא היה רצוי שהוא מלכתחילה יכתוב לה באובססיביות כזאת. אבל לכל אחד יש איזושהי אובססיה בחיים. השאלה היא מה גודל האובססיה ועד כמה האובססיה מפריעה לחיים, חמורה/מזיקה. כאן זה באמת היה ברמה קצת מתחת לנורמה. אבל עדיין, היא לא יכולה לתת לו הזדמנות נוספת? אחרי הכל הוא לא ממש איים לפגוע בה, לא? והיא הרי מאוד חיבבה אותו עד עכשיו. זהו, עכשיו הוא נשרף מבחינתה ואין לו סיכוי להשתקם? אנשים לומדים מטעויות, והוא טוען שהשתנה! למה כריסטין יכולה לסלוח למייקל בולדווין וויקי לא יכולה לסלוח לגארי?

Dasush17

New member
אני מזכירה לך

שלכריסטין לקח הרבה מאוד זמן לסלוח למייק בולדווין. הרבה מאוד. וויקי רק עכשיו גילתה את זה, באמת ציפית שישר היא תסלח לו ותשכח מהכל? מן הסתם היא מתישהוא כן תסלח לו והם יהיו ביחד אבל זה ייקח עוד זמן. הגיוני. היא רק עכשיו גילתה את זה.

creak cat

New member
את באמת חושבת שהם יהיו ביחד מתישהו?

הסיפור הזה נגמר. נגמר ולא התחיל. הלאה הלאה הלאה!

Dasush17

New member
אין לי מושג

אני לא קוראת ספויילרים, ואם אתה במקרה קראת אז אל תגיד אני לא רוצה לדעת. :) ואם היא לא תרצה אותו יותר בחיים גם אפשר להבין אותה, אני הייתי עושה אותו הדבר במקומה. אבל לי נראה שמתישהוא היא תסלח לו והם כן יהיו ביחד.

creak cat

New member
אני לא יכול לנבא את העתיד

אני רק יודע שעם כמה שהוא שווה, לדעתי עכשיו היא לא תירק עליו בכלל. היא מפחדת ממנו, אז איך היא תהיה איתו??? והוא בעצמו גם יכול להתחיל מחדש עם מישהי יותר מוצלחת מויקי, לא? גם ככה היא סנובית כזאת שחושבת את עצמה יותר מדי.

למעלה