היי כולם אני סטודנטית לצילום ואשמח אם תעזרו..

yaezra18

New member
היי כולם אני סטודנטית לצילום ואשמח אם תעזרו..

היי קוראים לי יעל ואני סטודנטית לצילום רציתי לבקש מכל מי שיודע על פעילויות בקשר לבנים החטופים ולמאמצים לשחרר אותם, כל דבר שאני אוכל לתעד זה יעזור לי מאוד!!! הפגנות, צעדות, וכו.. אני יודעת שיש באתר של הבנים אבל אני מחפשת עוד... אשמח אם תשלחו לי הצעות, רעיונות וכל מה שיעלה על דעתכם.. האיימל שלי הוא:[email protected] המון תודות!!!!!!!!!!

רני75

New member
שלום יעל

אני מניח שהפעילות הבאה עונה על הקריטריון: בימים אלה מתקיימת ב"מרכז הישראלי לעיצוב, מדיטק חולון", ברחוב גולדה מאיר 6 בחולון, תערוכת כרזות בשם "ללכת שבי אחריהם", במלאת שנתיים לחטיפתם של אודי, אלדד וגלעד. את הכרזות עיצבו סטודנטים בשנה א במחלקה לתקשורת אינטראקטיבית בבית הספר להנדסאים שבמכללת ספיר. מטרת התערוכה היא העלאת המודעות לנושא החיילים החטופים, ובשאיפה שפרויקט זה יתרום למאבק לשחרורם. התערוכה תינעל ביום שבת, 12 ביולי, שנתיים בדיוק למועד חטיפתם של אודי ואלדד. תערוכת "ללכת שבי אחריהם". 1.7.08 עד 12.7.08 "המרכז הישראלי לעיצוב - מדיטק חולון" רחוב גולדה מאיר 6, חולון שעות פתיחה: ימים א'-ה': 9:00-19:00 ימים ו', ש': 10:00-14:00 הכניסה חופשית. בהצלחה. רני רדזלי, יוזם ואוצר התערוכה.

בשבת 12.7.2008 ב-09:00 בזרעית על גבול לבנון

חבריהם האישיים של אודי גולדווסר וקרנית, ואלדד רגב נפגשים בנקודת-גבול-לבנון מס. 105, סמוך למושב זרעית, בשעה ובתאריך שבהם הם הועלמו לתוך דרום-לבנון. נסי ליצור קשר עם מיקי לייבוביץ מרכז-הקבוצה, או עם תומר וינברג, החייל שנחלץ פצוע קשה אבל חי מהסיור האומלל, באמצעות אתר 'מטה החברים' - www.habaitaa.com

טעות ברישום כתובת האתר.צ"ל- www.habaita.com

אתר 'מטה החברים'. יש שם 'סמלון' של 'צרו קשר' או 'יצירת קשר'.

טעות ברישום כתובת האתר.צ"ל www.habaita.com

האתר של 'מטה החברים'. יש שם 'סמלון' של 'צרו קשר' או 'יצירת קשר'. כאן ב'תפוז אנשים' יש תקלה טכנית (כמו שנכתב בהודעה אוטומאטית שקיבלתי אחרי ההקלקה על 'שלח'), ולכן יתכן שהתיקון לא יוצג, או יוצג פעמיים.

למעלה