היי כולם ותודה על קבלת הפנים....

starit

New member
היי כולם ותודה על קבלת הפנים....

אז כמו שאמרתי קוראים לי כוכי, אני בת 22 והאמת היא שלפני 3 שעות ניגמרה לי היום הולדת. את הניתוח שלי עשיתי בבית חולים וולפסון וניתח אותי ד``ר קייזר שהוא מעולה ומהתחלה רציתי שהוא יינתח אותי (הוא גם ניתח את אמא שלי). עשיתי את הניתוח לפני 10 חודשים והייתי שוקלת 103 היום אני שוקלת 73 (הורדתי 30 קילו) :cool: כדי להגיע למשקל האידאל שלי נשאר לי להוריד 8 קילו ואז אני אשקול 65 אבל אני בשאיפה להגיע ל60. אני כבר אחרי שני ניפוחים ואני לא מתכוונת לסגור יותר כי אם אני סוגרת עוד קצת אני פשוט מאבדת את עצמי אחרי הניפח השני קצת ניכנסתי לדיכאון כי פתאום לא יכולתי לאכול כמעט כלום אבל אחרי שבוע שקצת חיפשתי את עצמי הסתדרתי ולמדתי להתרגל ועכשיו אני אפילו ממש מרוצה שסגרתי זהו..זה היה קצת תמצית על עצמי אני אשמח לענות על עוד שאלות אם יש לכם ולדעת עליכם יותר.

RomiVais

New member
היי, ברוכה הבאה

שלום לך... ומזל טוב ליום הולדתך (טיפה מאוחר אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא :) ) כל הכבוד!!! אני למען האמת טסה לניתוח בעוד שעתיים :) כך שאין לי במה להתגאות בינתיים אבל טוב לקרא על עוד הצלחה ממש לפני... יש לי שאלה אלייך, בגלל שאת פחות או יותר בגילי, ואני שוקלת מה שאת שקלת לפני הניתוח, היו לך בעיות עם עור שנשאר רפוי? עשית הרבה ספורט? שוב מזל טוב והמון המון הצלחה בקילוגרמים האחרונים, רומי

רוייקו

New member
רומי, איזה ניתוח את הולכת לעשות ?

אני צריך לעבור על ההיסטוריה של ההודעות שלך. בהצלחה, בכל אופן רוייקו

RomiVais

New member
תודה

תודה על האיחולים אך לצערי הם יידחו ליום רביעי. הניתוח נדחה ממש ברגע האחרון אחרי שהייתי כבר מאושפזת והכל. בכל אופן, זה ניתוח lap band

שלגיה**

New member
רומי למה הניתוח נדחה?????

היתה סיבה מיוחדת? הפחדת אותי,אני עושה גם בוולפסון,ביום חמישי הבא....חסר לי שהוא ידחה...

שירז29

New member
רומי,למה הניתוח נדחה????

וואו,לא נעים,שברגע האחרון,קורה דבר כזה. כיתבי אליי לדואר. אוהבת אותך שירז.....

RomiVais

New member
הניתוח נדחה

שלגיה - אל תדאגי אם אני לא טועה אצלך נקבע תור מראש ולמרחק זמן מה אצלי בדיוק לפני שבועיים נתנו לי את התור כצאסיה (אני לא יודעת אם כותבים את זה כך) אף אחד לא הסביר לי שיכול להיות שהוא יידחה כי ייתנו עדיפות למי שנקבע לו תור רגיל אני אפילו לא ידעתי מה המשמעות של המילה, הם כל הזמן אמרו לי לא לשאול - שאלה מונחים שלהם... בכל מקרה, לפי מה שהבנתי אף אחד לא מבטיח לי שמחר הניתוח אכן יתקיים... כל דבר קטן שיכול לקרות יגרום לדחייה נוספת שירז, כתבתי לך למייל - מקווה שקיבלת אותו אין לי מילים, אני דיי מאוכזבת... ומאחלת שזה לא יקרה לאף אחד מכם!!! זה בהחלט לא נעים... שיהיה לכם יום נפלא רומי

starit

New member
היי רומי שיהיה לך בהצלחה בניתוח

ובקשר לשאלה שלך על העודפים אז עם כל מה שירדתי עדיין אין לי את העודפים אבל היום שאלתי משהיא שעשתה את הניתוח והיא אמרה לי שיכול להיו שבכלל לא יהיה לי בגלל שאני צעירה וגם בגלל שלא עברתי לידות אני לא יודעת עד כמה זה נכון בכל מקרה עדיין אין לי את העודפים האלה ובקשר לספורט הייתי חוזרת מהעבודה ברגל שזה יצא לי כמו 20-30 דקות הליכה כל יום אבל לא נראה לי שזה נחשב. אבל אני מתכננת להירשם למכון כושר ברגע שאני אמצה עבודה ושוב בהצלחה, אין לך מושג כמה אני שמחה בשבילך את פשוט תראי פלאים אחרי הניתוח

רוייקו

New member
שרית, זו הצלחה לא רעה. וגם לגבי

הניפוחים. אם את מרגישה שהגעת ל``מינון הנכון`` אז אל תנפחי עוד. גם לנפח יותר מדי לא בריא. את עושה קצת ספורט ?

starit

New member
האמת היא שאני לא עושה ספורט אבל...

ברגע שאני אמצא עבודה אני ירשם למכון כושר

למעלה