היי כולם זוכרים אותי?

y o n i X

New member
היי כולם זוכרים אותי?../images/Emo59.gif

אני עד ליפני חודש הייתי כותב פה הרבה אני רואה שעשו פה כמה שינויים, הנישוי הבולט ביותר הוא ששינו לנו את שם הפורום ל- תa וגם שמעריצי באפי ומכושפות, עזבו את פורום ניסויים ועברו לפה, לכו תיפתחו לכם פורום משלכם!!! ךמה פה?! וכמובן שהחברה ששהיו פה מהתחלה, כולל לוי(שגילה את הפורום) עדיין פה...

וואי מגניףףףף../images/Emo70.gif

זה רעיון טוףףף
תחשבו על זה באפי פריקס... אתם מדברים בעיקר על נושאים קבועים נכון? מכושפות, אנג'ל, באפי בלה בלה... אז אולי תחפשו לנושאים האלה שם כללי ותפתחו פורום בנושא
דרך אגב
בוקר טוף

Woogyman

New member
אבל כאן יותר שווה. ../images/Emo110.gif

לפחות כאן אנחנו גם נהנים לראות איך כולם מתעצבנים עלינו, זה חלק מהכיף.

אההההההההההה../images/Emo70.gif

ואז אתם מתבכיינים שאנחנו לא נחמדים אליכם ולא מקבלים אותכם יא נאחסים. הלוואי ויעיפו אותכם מתפוז קיבינימאאאאאאאאאאאאט! אתם נהנים לראות איך כולם מתעצבנים עליכם, אה?? זה חלק מהכיף????? הנה סוף סוף הסיבה האמיתית למה אתם כותבים פה ולא בפורומים של באפי פריקס אחרים!!!! ותדחפו את השלום ואחווה שלכם אתם יודעים לאן.

Kryptonite

New member
כי זה כיף...../images/Emo168.gif

מה לא היה מובן? באפי באפי באפי, באפי באפי באפי. מכושפות, מכושפת, פיבי פייפר פייג' פרו ספר הצללים ליאו מאיר לבן כוח השלוש Charmed. ערפדים שדים ווילוו יתדים ועוד.

קלואי1

New member
אוף למה אתם לא מבינים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הסבירו לכם את זה יותר מפעם אחת- הם כותבים פה בגלל שבפורום באפי אנחנו מדברים על עונות יותר מתקדמות והם לא רוצים שיהרס להם אז הם מדברים פה.. מה גם שהדיונים בפורום באפי על העונות הראשונות לא מתפתחים כל כך בגלל שרוב חברי הפורום כבר בעונות המאוחרות וזה מה שעל ראש סדר היום שם... בפורום באפי אי אפשר להתפרע, אי אפשר לדבר שטויות... אי אפשר לכתוב- 217- כל כך עצוב
וזהו... עכשיו תבינו, זה לא הפורום שלכם!!! מותר לנו (פורום מכושפות ואנוכי) לדבר על מה שבא לנו, בדיוק כמו שלכם בא לדבר על מה שבא לכם. אף אחד לא אמר שאתם חייבים להגיב או אפילו לקרוא! גם השירשורים שלכם לא בדיוק מעניינים אותנו (לפחות אותי). תפתחו לכם כמה שירשורים שבא לכם, אנחנו נפתח כמה שירשורים שבא לנו וזהו. אחרי הכל השירשורים שמעניינים את הרוב פה הם אלה שיקפצו. די, חאלס. מה מפריע לכם?? אל תגיבו לשירשורים שלנו, אל תקראו את השירשורים שלנו, אל תתיחסו לשירשורים!!! זה בדיוק מה שאנחנו (לפחות אני) עושה עם השירשורים שלכם, שהם לא פחות דביליים וחסרי פואנטה משלנו.

Bishnet

New member
הא?

אז רגע, שאני אבין, למה אתם לא יכולים פשוט להתעלם מההודעות על העונות המתקדמות? למה אתם צריכים להציף את הפורום הזה?

Charmed Gal

New member
*דופק את הראש בקיר*../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אנחנו לא יכולים להתעלם! איך נדע מתי ההודעות מדברות על איזה עונה?! אני אישית הגעתי כבר לתחילת עונה 4, אבל הרבה לא הגיעו אפילו ל-3. ובפורום באפי, מן הסתם, לא מסמנים ספוילרים לעונות מתחת ל-6, כי הן שודרו בארץ. אז אנחנו אף פעם לא יכולים לדעת על איזו עונה ידברו בהודעה וככה אנחנו יכולים בטעות לקרוא הודעה עם ספוילרים(בשבילנו) על עונות 1-5. יש מבין

Magical me

New member
כן, עלית עלינו!../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אנחנו כאן כדי לאמלל אתכם. זו היא מטרתנו היחידה בחיים, אבל לא נחדול ממלאכתנו עד שנשיג את המטרה המקודשת! מוהאהאהא!! באפי, ספייק, אנג'ל. אנג'ל על ספייק. ספייק על אנג'ל. בטון. בום. אאו! דם. יאמי. יאמי. *חיוך זדוני*

למעלה