היי כולם, חג שמח ושנה טובה

milkshakit

New member
היי כולם, חג שמח ושנה טובה

דפדפתי במאמרים של הפורום והאמת שהתבלבלתי עוד יותר... אז אם תוכלו להגיד לי ישר ולעניין אני אשמח.. קיצר התקציב שלי הוא עד 500 שקל גג, אני מחפשת מקסימום הכי הרבה 512 מגה. שיהיה קומפקטי ופשוט זה לא ממש מזיז לי.. העיקר שיהיה טוב ושישמעו בו טוב. אה ובקשר לאיך שמחברים אותו - שיהיה אפשר לחבר רגיל ובלי עוד כבל או כל זה.. הרבה דרישות אבל הרגשתי צורך לפרט הכל :) אם תוכלו לעזור לי אני אשמח תודה מראש ושוב חג שמח!

milkshakit

New member
תודה על התגובות

אבל ממה שהבנתי אי אפשר להעביר שיר אחד אחרי השני =\ אז מה זה שווה? יש אולי הצעה דומה אבל שאפשר להעביר שירים? =|

יאיר B

New member
מה זה אומר: "אי אפשר להעביר שיר

אחד אחרי השני"? לא מבין למה הכוונה. בכל נגן ניתן להעביר שירים. הסאנדיסק הוא נגן טוב. הסכום שאת מוכנה לשלם הוא נמוך יחסית למשהו יותר טוב בקיבולת כזו.

milkshakit

New member
כתבו שם בתגובות

שאי אפשר להעביר שירים, אלא צריך לחבר למחשב ואז לשים לפי הסדר

יאיר B

New member
כל נגן צריך לחבר למחשב כדי להעביר

אליו שירים. אין לי כוח לקרא את כל 20 חוות הדעת שנכתבו שם, אז אני לא יודע מה הסיפור. לגבי סדר ההשמעה: אפשר לסדר לפי תיקיות ולשמוע את הירים שיש בתיקיה לפי סדר א"ב, או לסדר את השירים לפי ספרור. אפשר לרשום בתחילת שם השיר ספרור רץ (1, 2, 3, 4 וכו') ואז הוא ילך לפי הספרור. בדרך כלל זה מסודר לפי סדר א"ב של השירים (שם השיר או שם התאג שלו). לפעמים יש בעיות כי התמיכה בעברית שלו קצת בעייתית.

למעלה