היי כולם......... חזרתי מתאילנד....

עמית2002

New member
היי כולם......... חזרתי מתאילנד....

היה פיצוץ........ החופים שם מהממים. השמיים כתומים שרים ומדברים. הכי אהבתי את הגשם הפתאומי, כשאני בתוך המים אומר תודה לשמיים. גם כאן השמיים מדהימים, הסתכלו בתקופה הזו למעלה, ותראו את הדברים שעושים את החיים יפים. אין דבר יותר יפה מזה בעולם.... הטבע בשיא עוצמתו פשוט משדר אלינו כוח. צריך רק להסכים ולקבל, זה הכל. שמח לחזור. הבטחתי לעצמי שאני אמשיך לעשות כאן בארץ את אותם החיים הטובים כמו שעשיתי בטיול. הכל אפשרי, רק תלוי בי! ביי עמית

rubber duck

New member
ברוך השב ../images/Emo13.gif

המשך בדרך שבה התחלת
קיבלתי את הרושם שמצאת דרך שעושה לך טוב
אז לך עליה
שרון

...ואני... קצת דאגתי, לא הבנתי../images/Emo140.gif

לא ממש הבנתי לאן נעלמת, התגעגעתי, רק ידעתי שבסוף תשוב אלינו... ספר איך היה ספר! וזה נכון - אתה יכול להמשיך את החיים הטובים כמו שעשית בטיול, זה תלוי רק בך, ואתה יכול, אתה כבר יודע... המציאות ניתנת להבנה בכל כך הרבה אופנים, יש לך בחירה! אור ואהבה. אילת.

עמית2002

New member
איך היה בתאילנד.......

קודם כל הלכתי לבד, שזו חוויה בפני עצמה. למדתי על עצמי המון, היה לי זמן לדבר עם עצמי ולהגיע להחלטות ולהסכמות. כל היום הייתי בים! מהבוקר עד הערב. הכי אהבתי את הגשם שירד ללא אזהרה מוקדמת. אותו הגשם שקיפל את כל התיירים לחדרים, הרים אותי לגבהים חדשים. הוא תפס אותי בתוך הים, על הגלשן, עם חיוך רחב על הפנים. או פעם אחרת מטייל לי ברחוב יחף כשהגשם עוטף אותי מכל הכוונים. פשוט הרגשה של התאחדות הגוף עם הטבע. הרגשה עמוקה נוספת הייתה כאשר השכרתי אופנוע ים וטסתי על המים לכוון העננים שהתרוצצו בשמיים כמו מכוניות מרוץ. הייתי באמצע הים, שקט מוחלט, כשמעליי אימפריה של עננים, אימפריה של לבן טהור שאי אפשר לראות בשום מקום אחר. זה פשוט אני מול האלוהים. רק אומר- ת ו ד ה. הכל היה שווה בכדי להגיע לרגע הזה! היה כיף, כיף עכשיו ויהיה כיף רק חסר לי כעת דבר אחד- אהבה. בת זוג לחלוק איתה את הכיף שסובב אותי... ביי עמית

עמית ../images/Emo45.gif

מאחלת לך שיהיה זה רק ה"סיפתח" להרבה טיולים
מהנים אחרים...
בת ירושלים

למעלה