היי כולם חזרתי......

amet

New member
היי כולם חזרתי......

מלשכת התעסוקה, אני חייב משהו להרגע....קוקי איפה אתה בוא כבר הביתה בקיצור הם שיגעו אותי שם, נפלתי על אחת ש......(לא אומר מאיזה מוצא) היא בקשה ממני תעודת זהות, נתתי לה את רישיון הנהיגה שלי ולא תאמינו.. אבל היא זרקה לי אותו על השולחן ואמרה ועוד עם מבטא מעצבן "אני לא יכולה לרשום אותך אתה רשום לעיר אחרת" מצד אחד המרוקאי שבי עלה וחטפתי עצביים
, יעני מה את זורקת לי את הרישיון שנית מה אני צריך להתחיל לספר שאני הומו ואין לי חוזה שכירות דירה כי הבית של קוקי............... בקיצור נזרקתי משם........ קצת תגובות על מה שהיה כאן ולא הייתי: מותק מה לא הבנת במסר שלי, אל תדאג אני אדאג שזה יהיה יותר מוחשי היום
ובקשר להקמת אגודה לנפגעי עצביים-תזהר שאני לא אדבר על מה שהיה אתמול טוב נשבר לי יאללה ביי איפה YANIVCD אותו הרבה זמן לא משעתי שלא נדבר על מאי, אבל אני כבר לא שואל

old crow

New member
צר לי להיות כ"כ פרקטי, אבל מה הבעיה

הולכים למשרד הפנים מחליפים צ´יק צ´ק על המקום כתובת - לא צריך חוזים ולא בטיח, זה לפי הודעה של בעל הת"ז ואף אחד לא בודק - איך אתה חושב חצי גבעתיים מוציאה אישורי חניה של תושבי ת"א? אלא אם אני לא יודע משהו על לשכת התעסוקה (בסיפור הזה לא הייתי). חוצמיזה אם היא הייתה ....... אז גם הדם הלא מרוקאי שלי עולה לראש רק מהמבטא.

Yaniv-DC

New member
יניב קומפקט דיסק? ../images/Emo12.gif

ואני חשבתי דיסטריקט אוף קולומביה
עוד מעט תוכל לשמוע את יניב ומאי ביחד
בכל מקרה, לאחרונה לא היה לי כל כך הרבה זמן לפורומים, גם כי אנחנו מפתחיל פורום חדש (בקרוב! בקרוב!) וגם כי... אמאלה! אנחנו מפתחים חבר חדש... בכל מקרה, שיהייה לך בוקר נהדר, חייך הרבה, ושתדע שוושינגטון אוהבת אותך

daniel365

New member
אבל לעידוד המצב רוח ../images/Emo6.gif

צוות סקס וזוגיות גאה החליפו את הכרטיס שלי בשלך בעמוד הפתיחה.... אז עכשיו כולם יכירו את הבחור הנפלא - אמט!!!!!

למעלה