היי כולם חזרתי!

i love lucy

New member
היי כולם חזרתי!

כן אתם בטח לא שמתם לב שלא הייתי פה כמה ימים... אולי מעט, אבל אני חייבת להגיד שמה זה התבאסתי לראות שפספסתי את החידון הזה כי לפחות 3 דברים ידעתי ורציתי להשתתף חחח... בכל מקרה הייתי בטיול של"ח ולא ישנתי כלללל הלילה וזה הדבר הכי מבעס בעולם כי אחר כך שחזרתי רציתי להכנס אבל נרדמתי כל היום (כן כל היום!) מ-2 עד 11 עם רק איזה 2-3 הפסקות של כמה דקות של ערנות... ואחר כך לא מספיק... ישנתי גם כל הלילה אחרי זה ולא באתי לבי"ס חחח ולכן השעה 9 וחצי ואני רושמת את ההודעה... *סליחה שזה לא קשור לביטלס... ואם זה שיעמם אותכם פחד אז גם סליחה... אבל שיהיה עוד חידון נקווה שאני גם ישתתף...

Another Girl

New member
ברוכה השבה

החידון עדיין נמשך...זה לא מוגבל בזמן.. אבל מותק למה לא לשרשר?

i love lucy

New member
תודה מאורוש... כנראה אבל שבכל זאת

עשיתי מזה יותר מידי עניין...

i love lucy

New member
תודה לכם סוף סוף קצת נחמדות... אני

מעריכה את זה! מעכשיו מאור וסיבי הם הכי חמודים פה! ברור?!?!? טוב היה ממש כיף ובנינו אוהלים בגודל של הזרת שלי... אבל כל פעם שניסיתי לישון שם מישהו בא וניענע לי את האוהל!!!!!! בקיצור ישנתי שעה בערך... ואו אתם לא יודעים מה עוד קרה... הלכנו לים והיה חוף מהמם יש קטעים שלא רואים את החול רק צדפים... זה יפה! בכל מקרה הלכנו ופתאום אנחנו רואים איש מבוגר בן 50 בערך ערום.. ונוגע בעצמו... איייייכככככככככססססססססססססססס זה היה דוחה אבל מזל שראיתי לו רק חצי פרצוף בערך... טוף בקיצור פעם הבאה אני יסנן את הסיפורים ורק אם אני יסע לממש הרבה זמן אז אני יכתוב... כי זה לא ממש מעניין אף אחד אבל סתם חשבתי אולי... טוב זהו בערך... בכל מקרה קרו לי עוד דברים נחמדים היום למרות שעכשיו אני קצת בדיכי.. אבל חפיף זה לא קשור לביטלס בכלל אז לא חשוב...

למעלה