היי כולם!! יש לי בעיה אז בבקשה תענו

Crazy2Horse

New member
היי כולם!! יש לי בעיה אז בבקשה תענו

בחופש הגדול קיבלתי מתנה ליומולדת משטח ריקוד לפלייסטיישן.. אחרי כמה זמן המשטח הפסיק לקלוט לי! ואני לא יודעת מה לעשות! אין לי מושג בכלל אם זה משטח iddr או מזוייף... הלכתי לישפאר והם אמרו לי שאין שום בעיה במשטח ושאני סתם מבלבלת בשכל! ואני נואשת...כי יש לי בבית megamix ואני חייבת להתאמן לתחרות... אז אם מישו יכול לעזור לי...אני אשמח! תאור המשטח: משטח דק על הלחצן האמצעי כתוב dance dance dance החצים בכל מקום נראים ככה >> << בקיצור כאלה חצים כפולים ואין לי נורות כאלה של קליטה! אז אם מישו יכול לעזור, שיעזור! תודה, ענבר.

יש במשטח ספוג?

דבר ראשון, המשטח הוא לא משטח של IDDR. עכשיו בקשר לבעיה שלך, במשטח שלך יש ספוג בתוך המשטח או שהוא דק? אם הוא דק, אני מניחה שהבעיה היא שהלחצנים שלו פשוט נשחקו. זה החסרון במשטחים הדקים - הם נוטים לזוז הרבה ולהתקפל, וכשמגיעים לרמות גבוהות (אני מניחה שהגעת לרמה יחסית גבוהה אם את משחקת מהקיץ) הם נהרסים. המשטחים הדקים פשוט לא בנויים למטרה של משחק ברמות גבוהות (הם מתאימים בעיקר להתחלה כדי להכיר את המשחק, או לילדים קטנים). בשביל זה יש את המשטחים המקצועיים - שיש בפנים ספוג. הספוג שומר על המשטח ישר ושיזוז פחות, וכך גם שומר על החיישנים. (יש למשטחים המקצועיים כמובן גם יתרונות נוספים, כמו לחצנים מורמים..וכו..וכו..וכו).

Crazy2Horse

New member
אה...

אה, טוב, תודה רבה. אממ תמר, אני יודעת שאני יכולה להזמין משטח בטלפון, אבל את יכולה לפרט לי את המחיר שלו כולל המשלוח והכל
תודה, ענבר.

למעלה