היי כולם, יש לי משהו חשוב לומר

היי כולם, יש לי משהו חשוב לומר ../images/Emo13.gif

שלום, אני יוני, ואני חדש כאן בפורום הזה. אז ככה: אני חייב לומר שהכרתי תמיד את אמיר פיי גוטמן [לא אישית כע?! חחח] אבל אף פעם לא סבלתי אותו, עוד מיימי היי פייב פשוט לא סבלתי תבנאדם הזה, תמיד אמרתי עליו שהוא סתם הומו עם להקת פופ נשנשית. והוא סתם מכוער עם קול צרצר, וכולו פוזה ורעש וצלצולים. ממש שנאתי אותו, אני זוכר כשהייתי רואה תמונה שלו יחד עם היי פייב הייתי מרגיש כאילו בא לי להקיא. לא יכולתי לסבול אותו אף פעם... ואז... לאחרונה יצא לי לשמוע את שני הסינגלים שלו [מרגיש, נס] ואני חייב לומר שקרה משהו ממש מוזר... פתאום התחלתי להיסתכל על אמיר בצורה שונה לגמרי לגמרי.. פתאום השירים האלה נהפכו למשהו שלא היה אף פעם, אין לי מושג איך להסביר את זה אפילו. המילים שלהם....זה משהו אדיר..פשוט אדיר....אני לא יודע למה, אבל אני נורא מזדהה אם השירים האלו, והמילים שלהם ממש נוגעות לליבי, והלחנים??? בכלל אין מה לדבר...מעולים. והקול שלו, כאילו כל ההתבגרות עשתה לו רק טוב, גם למראה וגם לקול שלו. אני זוכר שתמיד היה לו קול צרצרי מסכן כזה, ועכשיו יש לו קול ממש אבל ממש טוב לפי דעתי. אני לא יודע מה קרה לי, אבל אני חושב שאשכרה התאהבתי בבנאדם הזה [לא מינית ורגשית כע?!?! חחח
] בקיצור...כל קו המחשבה שלי עליו הישתנתה מקצה לקצה.. כל הדברים הרעים שחשבתי עליו הישתנו בדברים טובים. אני מתחיל לחשוב שהייתי סתם ילד בגיל הטיפש עשרה שלא הבין מה זה איכות מהחיים שלו. והנה עכשיו כשאני בוגר יותר ומוזיקה הפכה בשנים האחרונות להיות תחום שאני מתעסק בו, ומשהו שאני נורא אוהב, אז בכלל אני מתחיל להעריך תבנאדם הזה כמו שלא הערכתי אף פעם. הוא פשוט יודע לשיר, ואני גאה בו על כך. יש לו מוזיקה טובה ואני בטוח שהאלבום החדש שלו יביא לו הצלחה אדירה יותר מיימי היי פייב. יש לו פוטנציאל אדיר....הוא לא כזה מבוגר כדי להביא לנו אותה בקאמבק רציני. יש לו עתיד, ואני מאחל לו הכי הכי הכי הרבה בהצלחה בכל התחום הזה !!! אז קצת פרטים עליי... אני יוני בן 18 מפ"ת... אני מעכשיו יהיה כאן קבוע בצט הזה, אני מקווה להישתלב סבבה ושתקבלו אותי טוב., ושיהיה רק טוב לכולנו. אגב, אני בתפוז שותף בעוד פורומים כבר כמה שנים, כמו: ווסטלייף, סינרגיה, אהבה בגיל ההתבגרות, אוונסנס, גוד שארלוט, השבט, CSI זירת הפשע ועוד ועוד.... אז שיהיה לכולם המשך יום נעים ומוצלח !!!!!

סליחה שאני אהיה עכשיו

קצת לא נחמדה אבל צורת הכתיבה שלך די הכעיסה אותי בחלק מההודעה שלך. בסדר לא אהבת את אמיר כל כך פעם זו זכותך אבל בשביל מה היית צריך לפרט את כל הפרטים של למה לא אהבת אותו?!היית צריך לחשוב על אנשים שאוהבים את אמיר מאוד מאז ומתמיד ושזה יכל להכעיס אותם.יכולת פשוט לכתוב "לא אהבתי את אמיר בתקופת היי פייב ועכשיו כן"וזהו.אותי אישית זה הכעיס ואני מקווה שלא תחזור על זה שוב.ואני מתנצלת על קבלת הפנים הלא הכי נעימה שלי אבל פשוט הייתי חייבת להגיד את מה שאני חושבת. בכל מקרה אני מאוד שמחה שאהבת את השירים החדשים של אמיר הם שירים מקסימים ביותר ובקרוב נוכל להנות מאלבומו החדש. ושלמדת להעריך ולאהוב את אמיר ואת האומנות שלו כי הוא בהחלט הגדול מכולם. ברוך הבא לפורום וגלישה נעימה.

חחח לא היתכוונתי להכעיס..פשוט

אני ניסיתי להבהיר בצורה הכי טובה שאני יכול את ההבדל בין ההרגשה שלי אז.....להיום. ואני חושב שהשתמשתי במילים די נורמליות כדי לתאר את שינאתי אז... ואין לי מה לחשוב על מי שאוהב אותו כל עוד אני בעצמי עכשיו אוהב אותו מאוד. זכותך להגיב מה שאת רוצה... אך גם זכותי להביע את הודעותיי איך שאני רוצה, אין פה דיקטטורה, זכותי להביע את רגשותיי בכל צורה שהיא. כמובן כל עוד זה לא פוגע נפשית במישו. ואל תגידי לי שמילים אלה פגעו בך נפשית, כי זה יישמע מגוחך מידיי אם את אשכרה תגידי ככה. כולה תיארתי מצב של פעם, למצב של הווה. זה הכל.

מה קשור נפשית?

המילים שכתבת פשוט לא היו לרוחי.אני לדוגמא אם אני לא אוהבת אמן מסויים אני כותבת זאת בצורה יותר מנומסת מסיבה אחת:בשביל לא להכעיס את המעריצים שלו לזה התכוונתי. סך הכל ביקשתי ממך לכתוב את הדעה שלך קצת יותר בעדינות וזהו לא צריך לנפח את העניין יותר מידי ונסגור את העניין בצורה יפה. בסיידר?

סבבה. אבל...

עדיין, אני לא חושב שהייתי בוטה, אני אומר שוב..ניסיתי להדגים בצורה הכי טובה את שינאתי אז...לאהבתי היום... ואני גם אוהב אותו, אנחנו באותו צד, אז באמת מיותר לנפח. ערב נעים שיהיה..

aMiRi GiRl

New member
שלום , נעים מאד.

אני סיגלית . אני מסכימה איתך לגבי השינוי החדש של אמיר מכיוון שהשינוי הזה אכן נובע מההתבגרות הנפשית של אמיר ורואים את זה . מרגישים בעיקר שהוא שר מהבטן , מהלב , ושהוא באמת באמת אוהב את מה שהוא יצר לאחרונה (סינגלים חדשים - נס ומרגיש) , וכשהייתי בהשקה של הסינגל מרגיש בהחלט היה אפשר לראות על אמיר את ההתרגשות האדירה שלו וזה היה אחד הדברים הכי כייפים והכי מרגשים לראות , כי כשראיתי אותו מופיע , וראיתי את ההתרגשות שלו על פניו ובכל צעד שלו - זה היה פשוט מצמרר , הייתה לי צמרמורת בכל הגוף מרוב התרגשות כי נורא הייתי שמחה בשבילו כי ראיתי עד כמה הוא מאושר ושמח שסופסוף הוא יצר משהו משלו , משהו אישי שיכול לדבר אל מאד הרבה אנשים . וברוך הבא לפורום =) סיגלית לבינה 17.9 שנים :p כפר סבא כיתה י"א

TetiBETTY

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

שמחה לדעת שהשתנתה דעתך
, מסכימה איתך מאוד. שהיה מהנה
בת אל.

היייי מה את עושה פה? חחח

אני רואה את עוקבת אחריי בכל הפורומים אה? איפה עוד ראיתי אותך??? אהבה בגיל....השבט....ו..?? חחח נחמד גם לי לראות אותך פה

למעלה