היי כולם, יש לי שאלה למי שיודע... מה היה מספר הפרק של היום?
T Thestral New member 7/11/04 #2 2X16 אני חושב../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif
L LuNaTiC New member 10/11/04 #5 החתימה שלך ממש משעשעת. אולם הבשורה שאת מביאה עמך... שוברת את לבי . ואוי, כמה ניסיתי לא להפסיד אף פרק בעונה הזאת. אבל דווקא שבוע שעבר זה קרה. .
החתימה שלך ממש משעשעת. אולם הבשורה שאת מביאה עמך... שוברת את לבי . ואוי, כמה ניסיתי לא להפסיד אף פרק בעונה הזאת. אבל דווקא שבוע שעבר זה קרה. .
נ נ ט ע ש ה New member 10/11/04 #6 טנקס ../images/Emo13.gif חשבתי שאנשים לא יבינו מה אני רוצה מהם... בעיקרון יש בדיוק 3 אנשים שיודעים על מה אני מדברת וכן, הפרק האחרון בשבוע הבא. כבר התחלתי להור** את העונה הבאה. אני לא יכולה לחכות, ועוד יש מיילו, אז בכלל
טנקס ../images/Emo13.gif חשבתי שאנשים לא יבינו מה אני רוצה מהם... בעיקרון יש בדיוק 3 אנשים שיודעים על מה אני מדברת וכן, הפרק האחרון בשבוע הבא. כבר התחלתי להור** את העונה הבאה. אני לא יכולה לחכות, ועוד יש מיילו, אז בכלל
L LuNaTiC New member 11/11/04 #7 אני לא ראיתי את הפרק שעבר, והוא די חשוב לי.. על כן, מנין את בדיוק... מו***ה? (יותר מדי כוכביות? אכן).
אני לא ראיתי את הפרק שעבר, והוא די חשוב לי.. על כן, מנין את בדיוק... מו***ה? (יותר מדי כוכביות? אכן).
L Lynn1 New member 13/11/04 #9 בקשה... את יכולה בבקשה לשלוח גם לי מסר? אני לא חושבת שאני יהיה מסוגלת לחכות עוד כמה חודשים עד שערוץ 3 יחליטו מה בא להם לעשות, או עד שזה יצא בדי.וי.די... תודה
בקשה... את יכולה בבקשה לשלוח גם לי מסר? אני לא חושבת שאני יהיה מסוגלת לחכות עוד כמה חודשים עד שערוץ 3 יחליטו מה בא להם לעשות, או עד שזה יצא בדי.וי.די... תודה