היי כולם. יש לי שאלה

z O e i

New member
היי כולם. יש לי שאלה

קודם כל, היי, אני לירון
*לוחצים ידיים* טוף לשאלה: כשהייתי קטנה היתה לי קלטת עם סיפור מה זה יפה, ואני לא זוכרת איך קוראים לו...
אז ככה, מה שאני זוכרת מהסיפור זה שיש ילדה, היא נוסעת עם כמה אנשים בכרכרה, קורה משהו, היא בורחת מהכרכרה לתוך יער ואז רואים את העצים עם הידיים שלהם מנסים לתפוס אותה (אמא... הקטע הזה עדיין מפחיד אותי...) אני זוכרת שהיא הכירה ינשוף שנהיה חבר טוב שלה, ובבוקר היא היתה אוכלת איתו . היא מצאה כזה ביתון והיה שם ארגז מלא בשמלות יפוווות, והאוכל היה יוצא מתוך דלת קטנה שהיתה בתוך קזע עץ, וכל לילה הינשוף היה מרחף אל הירח או משו כזה... מישהו?.. מקווה שתוכלו לעזור לי. נראה לי שזה של האחירם גרים. תודה מראש!

Idan91

New member
דה-ז´ה-וו!

יואו!!!!!!!!! כן! אני זוכרת משהו מצויר שהיה לי עם עצים שמנסים לתפוס אותה או משהו בלילה.. ובאמת יש שם איזו ציפור.. אבל אני לא מצליחה להזכר ביותר פרטים..
זה מהקלטות האלה של אגדות האחים גרים?

HoNeY14

New member
נשמע חמוד../images/Emo118.gif

היי ברוכה הבאה!!! הסיפור נשמע נחמד אבל זה יותר נשמע לי קובץ של כל מיני אגדות(עצים-שלגיה בקלטת של דיסני, ביתון או שמא בקתה?, אוכל שיוצא מתוך דלת זה נשמע כמו ההזיות של עליסה בארץ הפלאות, ויש עוד) טוב אני לא זוכרת מקווה שתמצאי!

Outlast

New member
בהחלט דזה-וו...

בהתחלה חשבתי באמת שעירבבת כמה אגדות, אבל אח"כ תחיל לעלות לי משהו, בגלל הטע שהיא מצאה שמלות בארגז, זה נורא מוכר לי... גם הקטע של הינשוף והירח מוכר לי מאיפשהו... אם תצליחי להיזכר בעוד דברים, תגידי... ככה אני לא מצליחה לחשוב על משהו...
.

z O e i

New member
../images/Emo13.gif תודה על המאמץ אנשים

אני בטוחה במאה אחוז שלא ערבבתי כמה אגדות... וואי, זה מה זה מציק לי שאני לא מצליחה להזכר...
אני חושבת שזה מהקלטות האלה של האחים גרים, אבל אני לא בטוחה. אני זוכרת שהיה קטע שהיא קמה בבוקר, היא מצאה מפתח או שהינשוף הביא לה את המפתח ואז היה עץ ובו דלת קטנה כזאת והיא פתחה אותה והיה בתוכה תפוח ועוד כמה פירות שהם אכלו לארוחת בוקר...... אני לא מצליחה להזכ בעוד פרטים....

Idan91

New member
אני שאלתי

את אמא איפה הקלטות וידאו שהיו לי של סיפורי האחים גרים כשהייתי בת 4.. והיא אמרה שזה עדיין אצלנו, אז כשיהיה לי זמן.. אני כבר אבדוק את זה..

למעלה