היי כולם! יש לי שאלה...

היי כולם! יש לי שאלה...

יש פה מישהו או מישהי שמתנדבת בתחנת מד"א בראשל"צ? אני בכיתה י' בגימנסיה הריאלית ואני רוצה לעבור קורס מד"א ואני צריכה פרטים... תודה מראש לכל העונים...

E M S

New member
ממצב?

כן אני מתנדב/התנדבתי בתחנת ראשל"צ בעקרון קורס מתנדבי נוער נפתח באמצע חופשת הקיץ והוא מיועד למחיבות אישית ולאחר מכן נפתח בסוכות קורס לשאר הנוער הרוצה להתנדב אז במקרה שלך פיספסת את הקורס אבל תוכלי לעשות אותו בסוכות הבא בכל אופן אני מציע לך להיכנס לתחנה ולשאול על אריה בורגר אחראי מתנדבים לדעתי תוכלי למצוא אותו בתחנה בימי רביעי בשעה 17:00 ועד 19:00 בחדר התרמת הדם בתחנה..

תודה!

ויש לי 2 בנים מהכיתה שהם מדריכים במד"א בראשון... אם אתם מכירים את בן פיקסלר ותומר נקש... אז אני כבר אשאל אותם... פשוט זה היה לי מאוד דחוף.. ואין לי את האיי סי קיו שלהם... אז תודה רבה בכל זאת!

NoWords

New member
אני מכירה../images/Emo13.gif

גם לי יש שלושה מתנדבים במד"א בכיתה

הערה קטנה..

בן פיקסלר ותומר נקשר הם לא מדריכים במד"א ... הם מתנדבים כמו כולם.. אחלה אנשים ואחלה מתנדבים... בכל מקרה המון המון בהצלחה מיה מד"א ראשל"צ

היא נפלה על מדריך טוב

למרות שאני לא ממד"א-אבל יצא לי לעבוד איתו באבטחה של יום הזיכרון

אממ אוקיי...../images/Emo13.gif ושאלה אחרונה...

איך אני נרשמת לקורס 60 שעות בחופש הגדול? למי צריך להתקשר או לשלוח משהו? ומתי?

לדבר עם..

כדאי להרשם לקורס 60 בחופש הגדול את צריכה לצור קשר עם אריה בוגר, אחראי מתנדבים מד"א ראשל"צ..

זה משנה..

אבל עזבי זה סתאם פוליטיקה של התחנה.. בקיצור בן הוא לא מדריך,, אבל הוא באמת אחלה של בן אדם..

למעלה