היי כולם כנסו.....

היי כולם כנסו.....

תראו,אני לא מעריצה של ונסה הדג'נס,אבל אני חייבת לציין שהיא שחקנית מ ד ה י מ ה עם קול עדין ומדהים,וחבל מאוד שאתם ישר קוטלים אותה. ובקשר לתמונות עירום,היא לא פירסמה אותם!!איזה איש אחד פרץ לה למחשב ופירסם את התמונות ובכך הרס לה חצי קריירה,אבל למרות זאת ונסה לא וויתרה והמשיכה הלאה,ואתם יודעים מזה אומר?!שהיא אוהבת את המקצוע שלה!!ולמרות כל התגובות ההרסניות של כולם,היא התמודדה ואפילו דיברה על התמונות הללו בעיתונים ובטלוויזיה-יותר מפעם אחת!!.חוץ מזה,היא לא צילמה את התמונות מרצונה החופשי,אומרים שדרייק בל(שהוא האקס של ונסה למי שלא יודע) הכריח אותה להצטלם כך,מי יודע?אולי הוא סחט אותה או משהו,אי אפשר לדעת,אין לה מצלמות נסתרות בבית של ונסה. בקיצור,לפני התקרית המצערת של התמונות,לוונסה היו מלא מעריצים,ומספרם פחת לאט לאט,וחבל זה מוכיח שה"מעריצים" שהיו של וונסה,לא באמת היו מעריצים שלה כי אם הם היו מעריצים שלה באמת,הם היו תומכים בה ברגע הקשה של התקרית עם התמונות ולא מפסיקים להעריץ אותה בלי לברר איך ומהי הסיבה לפרסום התמונות. ולמי שחושב שוונסה בנאדם מגעיל-אני לא יכולה להגיד אם זה נכון או לא,אבל כולם יודעים שאפחד לא מושלם,אבל בסרטונים היא נראית בן אדם מקסים,ודרך אגב היא ואשלי טיסדייל החברות הכי טובות,זה מעצבן שכל הזמן משווים ביניהם וחושבים שהם אויבות. בקיצור,לדעתי וונסה היא אדם מיוחד,לא כל אדם היה מסוגל להודות בתקשורת על המקרה המצער של התמונות ולהמשיך לעבוד במקצוע הזה למרות הכל. בגלל זה הצבעתי לוונסה. ביי ושבת שלום
סליחה על החפירה.

למעלה