היי! כולם לכאן! מיד! נו....למה לא?

daniel...

New member
היי! כולם לכאן! מיד! נו....למה לא?

יוווו כזה! חי חי חי מי שכאן קוראת! אוקיי....חזרה לשפיות! אני דניאל בת 14.5 מאילת.... ו... נו... אה כן! נכנסתי לפורום....(לייק דה כזה) ונראה לי נחמד....אז תצתרכו לסבול אותי כאן! ואני גם מכירה את...טלי...ואת מגי...מפורום הארי פוטר...את מגי יותר משם...את טלי יותר האיי סי קיו... ובקיצר....הייתה עוד מישהי שאני מכירה....ואני לא זוכרת מי......אז......נו.....מי זאת?......יו אני בטוחה שהייתה!!.....אז אם.....טוב מי מכן אני מכירה????? בכל מקרה...היי....ו...ברוכה הבאה לי.....ו...תגיבו! או שאני הולכת! נו....תגיבו...בקשה....אוף! אה טוב תודה! ורק שתדעו!....אני לא תמיד כל כך משוגעת כזאת.....רק רוב הזמן...אבל אני בעצם מאוד נורמאלית! באמת....כן....אוףףף...אל תאמינו! דנ^אל

כמו משב רוח מרענן ../images/Emo121.gif

חחח לא מצאתי רוח נורמלית... WELCOME (לא יודעת אם מותר לי להגיד את זה כי גם אני חדשה, יכולים לפטר אותי!) אה ו... לא את לא מכירה אותי... (תחשבי שיש כאן ירח)

dominogrose

New member
שלווםםם ללךךך!!!!!

ברוכים הבאים לפורום הצנוע שלנו...
את נשמעת מאוד חמודה! אם בא ך לדבר גם באיי סי אז... 107555527! את מוזמנת לכתוב לי.... ***סיון***

daniel...

New member
מדמיינת ירח......וואו איזה יופי....

ונראה לי שכולן כאן חדשות! בגלל שזה פורום חדש....ווהכל.... ואה....נכון אני לא מכירה אותך.... אה ושחכתי....יש לכן איי סי קיו?

Sugar_Lips

New member
לי יש יש לי ../images/Emo70.gif

זה מספר האיי סי קיו שלי 74061317 אני מחיפה בת 15 קוראים לי טלי.. בואו לדבר

Vilia©

New member
הלוהה דניאלה!

מה המצב אחותי?! אז ברוכה הבאה! ונפרד בשמחה (אבל רק הגע) חחח סתם.. אז תהני לך פה... טלי

Alinush182*

New member
היי דניאלוש! גם אני מאילת!!!!!!!!

ברוכה הבאה!!!!! איפה את לומדת באילת אני בבגין כיתה ח...... מה המצב אחותי תני כיףףףף....... סוף סוף מישהי מאילת....
אלינה

ב-ר-ו-כ-ה ה-ב-א-ה

היי לי קוראים ליאת (ליאתו´ש) ואני בת 15 מת"א ואני גם מחורפנת כזאת לפעמים... אני גם בICQ 137754239 ותספרי לנו קצת יותר על עצמך.. אני אוהבת את ליקנין פארק,את החבר המקסים שלי עומר ואת כל החיות שלי מקווה שתהני איתנו
ליאתו´ש

למעלה