היי כולם! מבקשת עצה...

Noale

New member
היי כולם! מבקשת עצה...

למי שזוכר, כתבתי כאן לפני שבוע וחצי בערך שחבר שלי במשך שנה וחודשיים נפרד ממני לפני שבועיים פתאום בטלפון, והוא אמר שהוא אוהב אותי מאוד אבל מצד שני הוא מרגיש שהוא חייב לעצמו לבדוק קצת איך זה להיות בלי, לבדוק את החופש, כי התחילה להטריד אותו המחשבה שאולי הוא צריך חופש. בכל מקרה, אחרי שהוא נפרד ממני לא שמעתי ממנו שבוע, ואחרי שבוע הוא כתב לי פתאום "אפילו שאת לא מרגישה, אני כן חושב עלייך הרבה", ועניתי לו שאני לא כ"כ יודעת מה להגיד לו, כי לא ידעתי אם עומד משהו אחרי ההודעה או לא. (רצון לחזור, להגיד שהוא מתגעגע או משהו כזה). בכל מקרה, מאז, הוא שלח לי מדי פעם הודעה, ביום כיפור, ודיברתי אתו ביום של הפיגוע לראות שהכל בסדר, אבל ראיתי שהשיחות/הודעות שלי איתו עושות אותי מאוד שמחה, אבל רק ליום יומיים, כי אחרי זה אני שוב לא שומעת ממנו, כי אני לא יוזמת קשר, כי הוא ביקש חופש, ככה שיוצא שרק כשהוא כותב לי יש קשר כלשהו. אתמול הוא התקשר אליי בערב, וניהלנו שיחת חולין "רגילה" עם המון מתח באוויר, כי אני לא יודעת באיזה מקום (בראש) הוא נמצא, אם הוא עדין מרגיש משהו או לא. בסוף השיחה אמרתי לו שכרגע זה מוקדם לי מדי לדבר איתו שיחות חולין כמו ידיד כי עוד יש לי רגשות, והסברתי לו שזה עושה לי טוב אבל רק לאותו רגע. הסיפור הוא- שהוא התחיל לבכות, ושאלתי אותו למה הוא לוקח את זה כ"כ קשה ושיבין אותי, והוא אמר שהוא מבין ומכבד את זה, ושהוא יודע שהבעיה היא בעיקר אצלו (מבחינת הרגש הוא אוהב ורוצה שנהיה ביחד, אבל ההרגשה שהוא צריך חופש חוסמת אותו- מלים שלי, הוא לא אמר את זה, הוא אמר רק שהבעיה היא אצלו. השאלה שלי היא אם זה היה צעד חכם להגיד לו לא להתקשר יותר או לא? ועוד משהו- אמא שלו דיברה אתי והסברתי לה מה המצב כרגע, והיא טענה שאם אני רוצה אותו אז אני צריכה להלחם עליו, ולשאול אותו אם בא לו להפגש סתם או משהו כזה, כדי שהוא יראה איך הוא מרגיש כשניפגש, אבל אמרתי לה שהוא זה שביקש את החופש, אז אני לא רוצה לכפות את עצמי, והיא אמרה שאם ראיתי שהוא בוכה זה אומר שהוא במצוקה, ואולי אני צריכה לזרוק לו את החבל, אבל אני חושבת שזה צריך לבוא ממנו. מה דעתכם? להלחם עליו או להעלם מחייו?

Vdrums

New member
זה קורה אחרי שנפרדים...

אני לא חושב שצריך להילחם, אבל כן לברר איפה הוא עומד ומה עובר לו בראש אם הוא מתחיל לגמגם ולהגיד לא יודע וכאלה, פשוט להגיד ביי ולעזוב אחרת המצב הזה של השיחות וכל החוסר נעימות הזה לא יסתיים

shirany

New member
לדעתי אל תשחררי תחבל....

אל תעלמי מחייו לחמי עליו הוא אומנם זקוק למעט מרחב אבל אני חושבת שהאמא רמזה לך משהו לכי לפי עצת האמא

my s e l f

New member
לפי דעתי חכי בסבלנות...

ותראי עד מתי הוא יבין שהחופש שהוא ביקש מספיק לו בשביל להבין עד כמה הוא אוהב אותך ומתגעגע. ורק שתדעי שכשגבר אוהב באמת לא יהיה אכפת לו מאף אחד ורק מעצם העובדה שהייתם שנתיים וחצי ביחד מבטלת את העובדה שהוא מתבייש להגיד לך שהוא רוצה לחזור אז ככה שאין שום תירוץ שבעולם שיכול להצדיק את החופש הזה שהוא מבקש. ותאמיני לי שכל מה שאני אומרת זה מנסיון אישי. היה לי כמעט את אותו סיפור והתגברתי.

פטושקי

New member
חבל על זמן, תחתכי את החבל

הרי אינך רוצה שביום מן הימים יאשימו אותך (הוא ואולי גם האמא) שבגללך הפסיד ה"תכשיט" אפשרויות והזדמנויות קורצות... ואם הוא מסוג המתלבטים הנצחיים הרוצים ללכת עם - אך להרגיש בלי, אז סביר להניח שהסצינה הזו גם לא תהיה האחרונה... את צעירה ויש המון-המון דגים בים התיכון שרק מחכים להיאסף... בהצלחה עם כל שתחליטי

roseorose

New member
אוקיי.. יש לי סיפור עצוב...

אני גם נפרדתי מהחבר שלי אחרי שנה וחצי, והוא מצדו לא כל כך טרח להתקשר ונהנה להבהיר לי שאני לא מעניינת אותו כל פעם שרציתי לדבר (לא הרבה פעמים מאז הפרידה). אתמול הוא ראה אותי במועדון ו.. הופ. תוך שתי שניות הוא היה אול אובר מי, מספר לי כמה הוא חייב שנדבר, כל מה שאמר לי היה מתוך פחד וניסיון להדחיק את עצם הפרידה (כלומר- לנתק את הרגשות במקום להתמודד איתם). הוא רצה שנחזור אליו הביתה לדבר כשהוא "קצת פחות שיכור"... הוא לא נשמע כל כך שיכור במועדון, הוא דיבר על כל מה שהטריד אותי וחזר שוב ושוב על המנטרה: "את כל כך חשובה לי". בהתחלה לא כל כך רציתי לשמוע, אבל כמובן שכשאכפת ממישהו אין שום סיבה לומר לא כשהוא צריך אותך ורוצה לדבר איתך על ה כ ל ... חזרנו הביתה, דיברנו קצת ואז כמובן... .... והיה מדהים, והוא אמר דברים שמעולם לא ציפיתי שיאמר, כמו: "אני עדיין אוהב אותך, אהבתי אותך במשך שנה וחצי, הייתי רוצה שנהיה שוב קרובים, אולי אפילו נחזור להיות זוג... אני לא מעוניין באף אחת אחרת" ועוד בסגנון. אמרתי שאני מאוד אוהבת ואני צריכה לחשוב על איך יהיו היחסים בהמשך. הסצנה הבאה: שבת אחה"צ. שלחתי לו הודעה ב- SMS. הוא חזר אליי. דיברנו שיחה קצרה של סמול טוק, ושניה לפני שהיה צריך לנתק שאלתי: "אתה עומד מאחורי הדברים שאמרת היום לפנות בוקר?" תשובתו: "תראי, אני מחבב אותך מאוד... וחוץ מזה אמרת שאת בכלל צריכה לחשוב.. אז גם אני צריך לחשוב..." עניתי: "היית צריך לחשוב לפני שבאת לדבר איתי בכלל." "טוב..." הוא מגמגם. "אתה יודע מה, אם זה המצב למה אתה מתקשר בכלל? אל תתקשר." "טוב". "ביי". בכי קצר. שלחתי כמה SMS: "כנראה שניצלת אותי אחרי הכל.." "אני טיפשה" "אם אתה לא מתקשר אחרי שאתה חוזר מהעבודה אין לי מה לאמר לך". הוא ניצל אותי!!!!! הוא הרגיש בודד/ ח***, הוא גרם לי לעשות מה שתמיד עשיתי בשבילו- לעזוב הכל ולבוא אליו, לענות על הצרכים שלו. ביום שאחרי שהיית שם בשבילו את שוב מעמסה עליו ועל החופש היקר שלו.והוא בכלל לא הניד עפעף כשהוא דרך על הרגשות שלי, שוב פעם. מוסר השכל בשביל כותבת ההודעה המקורית: הוא הלך... אז הוא גם זה צריך לחזור באותה הדרך... אבל אני לא חושבת שהייתי גם מחכה לו במקומך.

roseorose

New member
וואו כנראה שרק אני חושבת שיש לי

סיפור עצוב. או שכולם פה פאקינג עסוקים בעצמם.

הוא רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר

אותה שלמה. תשחררי אותו לגמרי. למה שאת תסבלי והוא יהנה? הוא בוכה כי הוא רוצה שתשארי שם בשבילו, עד שהוא יסיים "לטעום" מסביב. אל תקני את זה. תני לו לטעום לבד, ותלכי גם את לטעום. סיכוי סביר שיתעשת.

למעלה