היי כולם. מה שלומכם??? איך עבר היום????

היי כולם. מה שלומכם??? איך עבר היום????

ספרו קצת... משעמם לי. אני לבד. עדי ובר בפנימייה ורועי עם החברים שלו... איזה באסה. איפה אתם???????????????? לאה, כפרה... איך חגגת? מה קיבלת??? ספרי מהר..... גלגלון, מה קורה גבר??? חנוש..... השמיעי קול. שתיקונת.... מה את לספר לי???? איפה את טל?? אדווה. וואלה, איפה אדווה נעלמה לי???? אוף... אני מדברת לעצמי.
 

CuteRic

New member
עבר יום נהדרררררררררר

היום התחיל פשוט מדהים. אני לא אפרט כאן למה.. (אני מקווה שאת יודעתO:) בצהריים היה לי משעמם.. אמא שלי ניג'סה לי להתכונן למבחן.. בערב ידידה שלי סופסוף התחברה לאייסי. והסתבר שהיא לא שמרה את העבודה שאנחנו צריכים להגיש מחר ביחד באנגלית.. אז משעה שש אני בטלפון איתה.. עושים ביחד את העבודה.. סופסוף סיימתי, עכשיו צריך ללמוד לקרוא..\: תתחברי למסנ!
 
יו ארי את זוכרת שמחר המופע שלי?

אעלה תקטע שלי כאן:) יהיה אחלה מופע בטווווווווח:)
 

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifהיה נחמד עם היומולדת

והחברות והבלונים והכל :)
 
אה יום משמעם

יאלה שבוע וקצת אי אפשר עכשיו לצאת לחוופש גם ככה לא לומדים ארי את אף פעם לא לבד את איתנו המשפחה שלך עשיתי עגיל באף ביום ראשון
 
למעלה