היי כולם!! ממצב? *עזרה קטנה*

i love lilipot

New member
היי כולם!! ממצב? *עזרה קטנה*

היי. אני פעם ראשונה כותבת הודעה בפורום רוכבים צעירים כל הזמן הייתי בפורום סוסים. יש לי אתר סוסים שכתובתו: http://www.D-O.2ya.com ויש בו הרבה חומר ותמונות וכו' אבל אין בו מספיק חומר (בעצם יש בו מספיק אבל אני רוצה יותר ממספיק..!) עכשיו.. מישהו מכם יכול לרשום לי נגיד על האינגליש או על הווסטרון או איך מגדלים סוסים וכו' (שירשום בפורום ואני יעביר לאתר) ויש גם באתר שלי עמוד חדש של מאגזין כתבות וזה ממש חדש רק אתמול הוספתי ויש שם רק כתבה אחת (לבנתיים)אז מי שרוצה מוזמן לכתוב שם כתבות או להגיב על הכתבה היחידה הריאשונית שיש שם.. ח. סך הכל אני מרוצה מהאתר שלי אבל אם אתם מוכנים לכתוב חומר אז בשמחה אני יוסיף! (ובכלל אם יש לכם תמונות מיוחדות אז שימו פה ואם אפשר אני גם יוסיף לאתר) פשוט אני לא רוצה להעתיק מאתרים אחרים... גם זה לא נחמד וגם להיות מקורית ועיניינית!! love u all!!! חולה על הפורום!!

GrEeNwOmAn

New member
דחוף.../images/Emo175.gif

יש לך אתר מדהים. אבל אני מבקשת ממך למחוק את התמונה של הסוס שמוציא לשון עם הצמות. זכויות יוצרים, מותק... של אח שלי.

i love lilipot

New member
../images/Emo101.gifתפרטי

אני מוכנה למחוק אבל אני לא יודעת על איזו תמונה את מדברת? באיזה עמוד? סוס עם צמות?

RoNy S

New member
אבישג

איתמר המאמי (חחח) פירסם את התמונה באתר ובאתר שלה יש תמונות מהאתר הזה....

animals lover

New member
וואי-את ממש מעתיקנית!!!../images/Emo107.gif

העתקת ממני את הקטע של הטיפול בסוס!!!!! בניתי פעם אתר בבונו (פטס פרדייס) ולקחת את זה משם!!!!! והעתקת ממני גם את האייקונים,תמונות ואנימציות והעתקת מלאאאאא דברים מהאתר אוכף!!!!!!! תמחקי מהררררררר את כל האתר ותבני משהו מקורי משלך-לפחות תבקשי אישור לקחת את כל החומר לאתרך או שתגידי ב-ד-י-ו-ק מאיפה לקחת!!!!!!!

i love lilipot

New member
סתכלי

את זה שעשית בבונו רשמתי שזה מהאתר שלך (ועשיתי קישור)אם את רוצה שאני יחמק אני ימחק וזה עם אוכף מה בידיוק העתקתי?

i love lilipot

New member
בגלל שכולם אומרים שאני מעתיקנית

אז פתחתי עמוד באתר שאתם יכולים לרשום לי מאיזה אתר העתקתי ואני ימחוק כנסו לאתר ורישמו לי http://www.d-o.2ya.com

אממממממ שמעי רגע...

את הקטע של האנימציות עם כל הכבוד.. אבל כל אתר סוסים יש להם את אותם האנימציות... מה אתם חושבים!? שאוכף או כל שער אתרי הסוסים לא מעתיקים את הרעיונות ואת האנימציות והתמונות!?!? מה הבעייה למצוא תמונות!?! ווהיא לא תתחיל להסתכל בכל אתר אם יש לו את האנימצייה הזאתי או תתמונה הזאתי! כי אחרת זה בלתי אפשרי לבנות אתר! אני פשוט אומרת לזאת שבנתה את האתר.. אל תשימי על מה שכולם אומרים!!! תמשיכי בפיתוח האתר שלך!!! ושבאחד הימים אחרים יעתיקו מהאתר שלך לאתר שלהם!

niko girl

New member
../images/Emo45.gif את צודקת!

זה כמו העתקת רעיונות תאמיני לי בכל אתר יש את אותם רעיונות! כי למשל אין אתר כזה בלי הסברים על סוגי הסוסים אלה אם כן זה רק אתרי תמונות ועדיין זה יהיה אותם תמונות.....אז באמת אל תשימי לב אילהם...ותמשיכי!

i love lilipot

New member
בכלל......

בכלל שמתן לב לתוכן של ההודעה? לבקשה שלי? לא משנה כבר!!! אני יסתדר לבד!!! (מי שכן רוצה לעזור לי שיכתוב לי לאיסיקיו:168974095 או לאימייל:[email protected])

ווינגז

New member
אמ...

חזרתי! ו... עם כל הכבוד נכנסתי לאתר שלך והוא יפה והכל אבל העתקת מלא מאוכף שהוא האתר שלי! אני מבקשת שתמחקי את זה!

i love lilipot

New member
אני רוצה לסגור את הנושא בכך:

אני מודה שלקחתי כמה דברים מאוכף אבל הוספתי גם קרדיט!! מחקתי את הדברים שלקחתי! אבל ממש הגזימו אמרו שכל האתר שלי מועתק מאוכף וזה ממש לא נכון כי עובדה שמחקתי מה שלקחתי והאתר שלי עדיין מלא בתוכן ותמונות! קיבלתי כתבה במגאזין שמישהי היתחזתה ("היתוודות")אלי אז כמה מילים:"ילדה חבל על המאמץ הכתבות באות קודם אלי ליפני שהן מיתפרסמות! " כמובן שמחקתי את הכתבה... הוספתי עמוד שאם מישהו חושב שהעתקתי מאתר אחד משהו שישלח לי הודעה בנתיים לא שלחו לי כלום מאוד מעניין למה!! (דה!! כי בקושי העתקתי וגם נתתי קרדיט!!) אז זהו.. האתר שלי 99% מקורי! (שום דבר לא מושלם..) וזהו!! עכשיו אני יפתח שוב פעם הודעה עם מי שרוצה לעזור לאתר עם החומר והכל כי ההודעה הזאת כבר "שרופה"... יאללה ביי ותזכרו תמיד! לא לקלל,לא להיתחזות גם אם אתם צודקים! צאו'!

Juli kleo rullz

New member
אני מסכימה ב100% ../images/Emo15.gif

כאילו אוקיי... אז אתם חושבים שהיא העתיקה משהו מהאתר שלכם? אז תגידו ה יפה! למה להתנפל עליה ככה?! מסכנה הילדה!!!! ועובדה היא מחקה עכשיו וכתבה קרדיטים מה שמראה שהיא לא עשתה את זה בכוונה כדי "להעתיק" או להרגיז או משהו כזה... אז פעם הבאה פשוט תגידו לה בעדינות ובנימוס ותשדלו להתנהג כמו בני אדם... כי אני בטוחה שאף אחד לא היה רוצה כזה יחס

למעלה