היי כולם...צריכה עצה......

היי כולם...צריכה עצה...... ../images/Emo80.gif

היי כולם אולי ההודעה שלי קצת ארוכה אבל זאת תהיה פעםשניה שאני כותבת אותה ואני מקווה שתתנו לי עצה בלי שהמחשב שלכם ייתקע..חחחחחחחח ועכשיו ברצינות. יש לי חברה נורא טובה..... אנחנו חברות מהגן היינו חברות הכי טובות עד לפני שנה ובגלל סיבות שממש לא חשובות כרגע (כול מיני ריבים) היא כבר לא החברה הכי טובה שלי אבל אני עדיין שלה....בעקרון נשארנו אותן חברות רק לא אותה הגדרה..... בכול אופן...היה לנו בפסח מחנה של התנועה...ושם היה לילה אחד שאני הלכתי לישון איפשהו אחד והיא איפשהו אחר...שם ידיד משותף של שתינו הכיר לה מישהו...... הם נהיו ידידים נורא טובים...וכול הזמן אחרי המחנה היא ספרה לי כמה הוא חמודה והכול......ואני לא הכרתי אותו.... בסוף הם נהיו חברים..... ואז זכיתי לראות אותו בעצמי ולא לנחש על פי הסיפורי שלה.....ואני והוא סתם נהינו ידידים לא משהו מיוחד..... בכול אופן.... אחרי חודש חודשיים שהם היו חברים הוא בא אליה ואמר לה שהוא אוהב אותה אבל היא קבלה את זה ממש לא נכון ונפרדה ממנו בטענה שהוא אוהב אותה יותר ממה שהיא אותו....... היא אמרה לו שהיא "רוצה שהם ישארו ידידים" הקטע הוא שהיא לא בן אדם שמתקשר לאנשים ככה שהם לא ממש דיברו אחרי זה רק כשהם היו רואיים אחד את השני....וגם לא ממש הרבה.... בכול אופן מאז עברו 3 חודשים.. ואני והוא המשכנו לדבר........לפני כמה זמן היה לנו "לילה לבן" של התנועה (ישוב אחד בא לישוב השני-רק שכבת גיל אחת) ובגלל שאנחנו צוות ההדרכה הלכנו לשם שם פגשתי אותו והיינו כול הערב ביחד.... התקבנו מאוד מאוד....... ואפילו דיברנו על אפשרות של...... בכול אופן בחלטנו בסוף שלא כי שנינו לא רוצים לפגוע בה...... אבל היא כול הזמן מזכירה את הנושא ואומרת שזה באשמתה שאנחנו לא רוצים להיות ביחד ושאנחנו אלה שצריכים להיות מאושרים..... מה עושים? *סליחה שזה ארוך כול כך הייתי חייבת לשפוך*

wildflower!

New member
Love is in the air ../images/Emo99.gif

מתוקה! אני לא ממש יודעת מה להגיד לך רק ש.... אני לא כל כך בטוחה שהחברה שלך כל כך מתכוונת למה שהיא אומרת... הרי שמעת את המשפט:"לא הולכים עם חבר של חברה..." נכון? אז אני חושבת.. שאת צריכה לדבר טוב טוב עם החברה שלך ולברר מה היא באמת מרגישה. ורק אחרי זה לפתח את הקשר אתו. כי.. בנים באים והולכים.. אבל חברים נשארים לנצח..... אוהבת בר:)

תגובה

אני אומר, כל עוד היא בסדר עם זה שאתם תהיו חברים, כי אחרי הכל היא ויתרה עליו, אז תפסיקו לחשוב יותר מדיי ותתחילו לאהוב . . . . DJ made in israel

הקטע הוא......בתגובה לכולם.....

לא אני ולא הוא מרגישים טוב עם זה מבחינה מוסרית...... כי סך הכול אם באמת היינו רוצים לא היינו דופקים חשבון וגם היא אמרה לי שזה יפריע לה אבל היא עדיין מנסה לשכנע אותי עובדה.....ל]פי דעתי זה כדיי שהיא תצא מזה בסדר כי היא מרגישה אשמה(לטענתה) שאנחנו לא ביחד בגללה.....

עדן*

New member
צודק

אני חושבת כמו ה dj שאם היא בסדר אם זה ולפחות ככה היא אומרת אז תלכו על זה!!!! אהבה לא מוצאים כל יום ולכן אם שניכם בקטע אחד של השני לדעתי אל תוותרו על זה ובמיוחד אם היא בסדר עם זה!! באהבה עדן

*אוהבת*

New member
היי...

גם אצלי "בחבורה" שאני מסתובבת היה כזה עסק ונגמר ממש לא נעים. שתי החברות לא דיברו ועכשיו הן לא משהו חברות וזה היה עוד סיבה לסכסוך בין הילדה שהייתה חברה של המישהו לבין עוד ילדה שניסתה רק לעזור(או לפחות זה מה שנאמר). אז עצתי לך היא: תחליטי מה חשוב כי אם זו אהבה אז לפעמים צריך ללכת עם הלב, לעקוב אחריו למרות שחברות זה דבר חזק גם. אם את מחליטה לנסות ודאי לפני מהלכים קריטיים עם החברה וספרי לה הכול בגלוי. מקווה שיילך לך הילה

שיגעת אותי @ @ @ @ @ @ @

סתם ! ! ! ! ! ההודעה שלך לא כל כך ארוכה . תראי , אם באמת לחברה שלך איכפת ממך כמו שלך איכפת ממנה היא צריכה לתמוך בך ולתת לך קרדיט על זה שמצאת משהו שאת מחבבת/אוהבת. לפי מה שכתבת הבנתי שיש לה רגשות אשמה על זה שאתם לא חברים .....דברי איתה על זה, אתן חברות טובות:) סדרי את העניין איתה . רק תזכרי דבר מאוד חשוב חבר עובר... חברה נשארת ....לתמיד:) מקווה שעזרתי. אוהבת ולא מתאהבת מיכל:)

אמת לאמיתה........

חברה שלי בדיוק שאלה אותי למה אני מוותרת ומה אם זאת הייתה יכולה להיות אהבה אמיתית..... אמרתי לה שאם זה באמת היה צריך לקרות זה יקרה בלי שנשים לב......

חיילוש יקר

אני לא חושבת שזה בדיוק ככה ואני אומרת לך את זה ממבט ראייה של בחורה, לעפמיים אנחנו אומרות את זה מחוסר נעימות כי בדר"כ אף בחורה לא תגיד לחברה שלה לא ,אני לא רוצה שתצאי איתו מנסיון, ולי זה קרה, זה מציק איפשהוא וקשה להחליט מה עושים, מצד אחד אני אישית חושבת ש... שללכת עם האקס של החברה לא נורא כי אהבה אי אפשר לבחור ,פשוט מתאהבים והרי היא כבר לא יוצאת איתו, אבל מצד שני, זה עניין של כבוד מסויים,הרי איך אפשר לצאת עם מישהוא שחברה שלך יצאה איתו ושהיא תראה אותם יחד,,, אחחחחח גם אני מבולבלת פה בעצם אין לי תשובה ענת

מהבחינה הזאת קל יותר להיות בן

בגלל שיש חוק ברור, שעד שאתה לא מקבל את ברכת החבר לשעבר (הכוונה אם הוא חבר שלך והיה חבר לשכבר של מישהי) אתה לא יוצא איתה. אבל! ברגע שאתה מקבל את האישור שלו, הוא כבר לא יכול להתחרט. לכן אם לא נוח לו, הוא אומר פשוט שהוא לא רוצה וזהו. נגמר הסיפור. אין שום משמעויות ניסתרות...

wildflower!

New member
איזה שטויות!

מה זה? מן חוק לא כתוב כזה?.... אולי זה רק אצלך....אבל אני יודעת שאצלינו אין דבר כזה... היה לי מקרה שבו חבר של ידיד מאו טוב שלי נעשה חבר של החברה לשעבר של הידיד שלי... והוא עדיין אהב אותה.... ככה ש...זה לא הולך כמו שאתה חושב..... אוהבת בר

.תותית.

New member
העצה שלך

את לא צריכה להיות חברה שלו אלה להמשיך להיות ידידה שלו כי אחרי איזה חצי שנה או פחות תפרדו ואולי את והחברה שלך לא תישארו חברות וזה יכאב לך וחבל... בהצלחה

...ngel@

New member
הילה ../images/Emo24.gif

טוב תראי, העצה היחידה שיש לי בשבילך זה אל תהיי חברה שלו.. כי תראי זה די ברור שחברה שלך תגיד שלא אכפת לה זה רק כי היא לא מרגישה בנוח, אני בטוחה שם תהיי חברה שלו היא נורא תפגע ממך ותחשיב אותך כלא חברה אמיתית.. תחשבי שזה היה הפוך, את היית אומרת לה שזה מפריע לך? אחרי הכל את רק רוצה בטובתה של החברה שלך.. אז לפי דעתי, אל תנתקי איתו ת´קשר, אפילו אל תחשבי עלזה, אבל תדחי את זה כמה זמן.. עד שחברה שלך תכיר מישהו חדש הוא עד מתי שתראי שממש אבל באמת ממש לא אכפת לה.. מקווה שעזרתי.. אוהבת מאוד.. שירן..

*אוהבת*

New member
זו לא הייתה העצה שלי...

את הבנת אותה לא נכון. תקראי אותה בקול רם לפעמים זה עוזר

~PooPsi~

New member
אמממ...

לדעתי אם החברה שלך אומרת שזה בסדר ושאתם יכולים להיות יחד אז זה באמת בסדר. הדבר הכי חשוב בסיפור הוא שזו היא שנפרדה ממנו, כלומר היא זאת שבחרה לצאת מהקשר, והיא גם לא הביעה חרטה על כך, ולכן יהיה בסדר אם תהיה איתו. אם זה היה ההפך והוא היה נפרד ממנה והיא הייתה פגועה וכל זה תשובתי הייתה שונה....

חוק?????

זה דבר ממש מטומטם ה"חוק הזה אין חוקים באהבה....... זהו הקטע הוא שהיא לוחצת ולא עוזבת את הנושא

למעלה