היי כולם שאלה בקשר לאוסקרים שלי

Ph0enix

New member
היי כולם שאלה בקשר לאוסקרים שלי

אחד האוסקרים שיש לי נוראה תוקפן אל הדגים פחות אלי יותר (הוא קופץ ונשוך אותי) אמממ יש איתו עוד אוסקר שניקנה איתו הם היו היחדים באק' של החנות ויש לי גם נקי.... למה הוא עצבני כל כך...???

oranje

New member
אוסקר זה דג תוקפן,

ככה שאין מה להתפלא, ואם הוא עדיין צעיר אז זה פשוט אוסקר בגיל ההתבגרות.(כן, יש דבר כזה גם לדגים).

Ph0enix

New member
תודה רבה :)

אני יבקש מדג יתנצלות בכתב (כי קצת דבלי בע"פ כי אני חא יכול לשמוע אותם) :) ואין איזה דרך להרגיע אותו...? כי זה קצת מתריד כל הקפצות שלו

adiemus

New member
רציתי רק להוסיף

שאוסקר זה דג שהוא בדרך כלל רגוע אבל אם מעצבנים אותו אז מן הסתם שהוא יתקוף אני לא ממליץ על אוסקרים מסיבה אחרת... 1.אתה קונה אותם קטנים ותוך 3 חודשים הם גודלים ללא הבחנה וניהים ענקיים 2. הם אוכלים הרבה ומלכלכים הרבה 3.הם לא ממש יפים

Ph0enix

New member
אממממ.... שאלה

איך אני מעצבן דג?!?! כי אני יפסיק את זה יכול להיות בגלל מוזקיה או אנישם..??? ואמממ.... 1 אני רוצה דג שגדולה מהר 2 שיאוכלו הרבה חפיפ והפילטר מנקה את המים אז ממש חפיפ 3 לטעמי הם יפים אבל כמו הפגם היודע "על טעם ועל ורח....."

Ph0enix

New member
סליחה עם פגעתי אבל...!

הסיבות שאמרתה שהאוסקרים הם לא הדגים ה"חביבים אלכה" הם סיבות שנוראה לא מפרעיות בגידול אוסקרים שלי אז אמרתי את דעתי.. ובאמת איך מעצבנים דג...? כי זה מתריד אותי שהדג מנסה לאוכל אותי כל רגע שאני מתקרב אליו

Ph0enix

New member
והם...?

אני ממש חייב לדעתך.. עם זה מוזקה חזקה או הרבה אנשים או עוד משהו...? ולמה רק אחד עצבני והשני לא

למעלה