היי כולם - שאלה!

דולטש

New member
היי כולם - שאלה!

שבוע הבא אני הולכת להיות בסידני, ושבוע לאחר מכן במלבורן. בדקתי באינטרנט אם יש אירועים/פסטיבלים מיוחדים ולא מצאתי משהו (מניחה שרוב הדברים קורים בקיץ. הגיוני).
אז רציתי לשאול אנשים שגרים שם- האם אתם יודעים על אירועים מיוחדים (שלאו דווקא במיינסטרים)/הופעות שקורות בזמן הזה? או על איזה אתר שמאגד את כל הדברים הללו?

תודה וסופ"ש נעים

(ואגיד עוד משהו קטן- קצת חששתי לפרסם פה הודעה כי ראיתי שלא כל התגובות נחמדות כל כך -ציניות וירידות על אנשים שלא לצורך למשל. מקווה שתוכיחו לי שטעיתי
)

מנסה לענות

שווקים שבועיים בסידני בלינק הבא-
http://www.sydney.com.au/chinatown-nightmarket.htm
ההמלצות שלי זה
השוק לילה בצאינה טאון, קטן אבל נחמד עם מאכלים מוזרים, הטריק הוא פשוט לעמוד איפה שיש תור ולהזמין מה שכל השאר מזמינים

והשוק בRocks מאוד יפה, וגדול אבל מאוד יקר, זה בעיקר לשטוף את העיניים ולהסתובב שם, פתוח שבת-ראשון

יש בהרבה פאבים בעיר ערבי טריוויה, פוקר , קריורי, מוזיקה חייה, או מלחמות סרטנים(לא סגורה מה זה, לא טרחתי לבדוק)

האפי האוואר זה לרוב בין 5 ל7, וב7 מתחיל ה"בידור" היומי

לא יודעת לגבי אירוע מיוחד שקורה שבוע הבא, כמעט כל שבוע יש איזה אירוע מסויים, מרגש יותר או מרגש פחות, כבר לא טורחת ללכת או להתעדכן, כשבאתי לפה התלהבתי מזה, אבל כן, רוב האירועים השווים בקיץ, היום ספציפית יורד גשם, תנסי לגגל יומיים לפני הטיסה
"what's happening in sydney"

דולטש

New member
תודה רבה לכולכם!

עזרתם לי מאוד- והאתרים נראים מצוינים ובהחלט אעשה בהם שימוש!

למעלה