היי כולם שימו
טוב למה שאני אומ

טיפקסית

New member
היי כולם שימו ../images/Emo23.gif טוב למה שאני אומ

הרבה מכם רצו לראות בערוץ 22 את הסרט של חיל האוויר "קמנו מאפר". כנראה שבערוץ 22 החליטו שבפסח זה הזמן להראות את החירות אליה יצאנו והיום בערב ישודר הסרט המלא על משלחת חיל האוויר והמטה מעל אושוויץ. עקבו אחר לוח המשדרים ונסו לתפוס את הפרומו לכך בזמן הפרסומות. לכל מי שהיה בפולין ורוצה להיזכר לכל מי שעתיד לנסוע לפולין זוהי הכנה מנטאלית מצוינת עבורכם. ולכל מי שרוצה פשוט לראות ולזכור! רצוי לא לפספס בכל מקרה-מה קורה עם כולם אניוואי? רוני איך בצבא? כנ"ל אלונצ'וק שאני מתגעגעת אליך כמו לא יודעת מה ומקווה שבביסל"ש הכל טוב וששיחררו אתכם הביתה לחג. מה קורה כל שאר החבר'ה-גיא,עלוה וכל החבר'ה פה דברו איתי

Naych

New member
אעאעאעאע... תודה תודה תודה!

בזכותך נטשתי את שולחן הסדר בשביל הסרט! סרט באמת מדהים! אני לא מצליח להבין למה אבל המטס, עם הדיבור שלו כל הקטע הזה של הסרט ממש בכיתי... זה היה נורא נורא נורא מרגש.. תודה רבה רבה!

irashady

New member
וואי

לגמרי במקרה תפסתי את זה... בדיוק כשחזרתי הבייתה הפעם האחרונה שראיתי את הסרט הזה הייתה שבועיים אחרי שחזרתי מפולין... זה היה הבום שלי אחרי המסע ובכיתי כל הסרט וכמה שעות אחריו... עד היום לא הייתי מסוגלת לראות את זה שוב... (והייתי בפולין בספטמבר) היום ד"א גם 7 חודשים מאז שהיינו באושוויץ

Lp Fairy

New member
נמנמ פיספסתי חצי

בכול זאת אי אפשר לוותר על הארוחה של סבתא!!! זה ריגש אותי עד דמעות... כשהמטוס הוטס בדיוק שמעתי את כול המשפחה שרה "אחד אלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו שבשמיים ובארץ.." מה הסיכויים לשידור חוזר..? כי אני ממש רוצה לראות את החצי שעה הראשונה ולהתרגש מחדש..

trigotrigo

New member
הלו הלו גם אני פה

מה קורה? אני חשוב שזה היה גיא (תקן אותי אם זה לא אתה, אחי) ששלח לי את הסרט.. אז ראיתי אותו כבר כשקיבלתי אותו..

mayagur2

New member
במקרה ראיתי לזה פרומו והספקתי לראות

ישבתי עם סבא ניצול אוושויץ וראינו ביחד..בכיתי כמו מטורפת והוא פשוט ישב והסתכל..

homos3

New member
יש לי במחשב את הסרט

מי שרוצה שיגיד לי ואני ישלח לו.. The Edge of The Spear squadron

למעלה