היי כולם! D:

היי כולם! D:

זאת אני- גבי, גבר של אישה... החלטתי לשנות לכינוי יותר מגניב, ות'אמת היא שאני די אוהבת אותו! O: לדעתי הוא יותר מגניב מגבר של אישה... אבל אני בהתלבטות קשה: מה יותר עדיף- פליצי קפיצי או פליצה קפיצה? אני בדילמה...

אנד דה ווינר איז....

פליצי קפיצי! D: אבל אני עדיין אוהבת את הפליצי קפיצי... ושום דבר לא ישנה זאת! O: טוב, דוגרי פליצה נשמע נוראי... אבל אני אוהבת גם את זה! XO כן.. אני יודעת... מוזרה שכמותי. אבל למי אכפת? D:

תשמעי גבי/פליצי ../images/Emo122.gif

בחרת שם לטעמי ( ואת שאלת מה דעתינו -לא אני התחלתי
) שהקונוטציות שלו פשוט מעלות דברים שמעדיפים לא לדבר עליהם בפרהסיה ( שלא לדבר שעדיף גם לא להריח
) את בטוחה שאת רוצה שיקשרו אותה לפליצות ????
בכל מקרה , בהצלחה עם השם החדש

תודה! O:

אני מעריכה את הכנות. אבל... מה זה קונטוציות? (ואני אפילו לא מצליחה להגיד את זה כמו שצריך...!) אני לא מדיפה ריח עד כדי כך מסריח! O: אני מתקלחת פעם בחודש, ולא שמה דאורדורנט! (סתאם...) אני גאה בשמי. ואני אצעד עם ראש זקוף בגאווה... אבל רגע... למה בנים תמיד חושבים שבנות לא מפליצות? למה להתבייש בזה? זה גזים טבעיים שיוצאים לנו מהגוף שאלוקים ברא לנו (אוי לי, כמה שזה נשמע גרוע ופלצני- בלי קשר לריח...) אם אתם רוצים, אני יכולה להמשיך את השיחה הזאת ולפרט לכם על סוגי פלוצים, אבל אני לא העשה את זה, כי אני מרחמת על מי שקורא את זה עעכשיו שבטח חושב לו "אויי.. שהילדה הזאת תשיג לה חיים". ובכן- אפילו מוח לא מצאתי! O: יהיה טוב...

נגהלי

New member
../images/Emo6.gif נתוש- את פשוט משעשעת אותי!

ולך פליצי יקרה- שתהיה לך שנה טובה וריחנית!

גבי - במיוחד בשבילך

הנה תרגום המילה - קונוטציה שמחה שלפחות הצלחנו ללמד מילה חדשה - אולי נעשה משחק שבועי - מי מכיר את משמעות המילה..... ונחפש מילים מיוחדות ? רעיון טוב , לא?

mikmikonet

New member
את לא נורמלית ../images/Emo6.gif

איי איי איי גבי... חייזר קטן שלי

למעלה