היי כולם D:

harel600

New member
היי כולם D:

הייי אני חדש פה !#$% שמעתי את השיר שלהם monsoon וממש אהבתי אותו קיצר מפה לפה אז רציתי לדעת עם יש להם דיסק , כמה הוא עולה (אם יש..) ואם שווה לקנות אותו בכלל...?!

florgirl20

New member
וואלקם! :)

יש להם כמה דיסקים... רק אחד מהם באנגלית. וקוראים לו SCREAM ויש אותו בארץ! :) אין לי מושג מה המחיר הרגיל שלו כי אני קניתי אותו במבצע XD חוץ מסקרים,יש להם את ZIMMER 483 שזה בערך אותו דיסק כמו סקרים. אבל בגרמנית ויש קצת יותר שירים. ויש גם אותו בארץ. והראשון,זה SHERI דיסק בגרמנית. שהקול של הסולן - ביל, היה שונה . בקיצור,ממליצה לך על סקרים .

ברוך הבאא ../images/Emo24.gif

בטח ששווה לקנות את הדיסק שלהם! יש להם למען האמת 3 דיסקים. 1. schrei - שזה צעקה בגרמנית ולדעתי יש שם שירים מדהימים! תשמע את השירים ביוטיוב, הוא עולה בטח בסביבות ה-65 ככה לפחות ראיתי בצליל. 2.יש את zimmer 483 שאני לא ראיתי האמת בשום חנות אבל הוא גם מעולה! ובטח עולה באותו עלות. 3. יש את scream שזה מקבץ של 12 שירים של טוקיו הוטל שכבר הופיעו ב זימר ובשראיי אבל שהיה ניתן לתרגם אותם לאנגלית. שירים מ=ע=ו=ל=י=ם!! מומלץ בחום! (יש לי אותו חח) 4. יש את הדיוידי של ההופעה החיה של שראיי (scheri) ועוד כמה בונוסים כמו "One night in tokio" תקליד את זה ביוטיוב ותוכל לראות את זה גם שם, וגם גלריית תמונות. יש תרגום לאנגלית וזה מעולה!! סיימתי לראות את זה היום בדיוק כי זה חדש^^ זה עולה 95 ש"ח

dirty look

New member
הי ברוך הבאD:

אני רואה שכבר ענו לך אזXD ספר קצת על עצמך

LiHiLuSh

New member
ברוך הבא וכבר ענו לך אז עדין XD חח שווה

ליקנות כול דיסק לשהם
יש לי כבר 3 ואני מחכה לעוד אחד שלא הגיעה עדין>< ולDVD

Leb Die Sekunde

New member
ברוך הבאא

ענו לך כבר למעלה אני ממליצה יותר על הגרמנית לדעתי [ואולי גם לדעת אחרות] זה הרבה יותר טוב מהאנגלית.. אממ השתלבות מהירה |חיובק| וברוך הבא:]]] אבל רגע... קוראים לך הראל רייט? ואממ מאיפה אתה בן כמה אתה? חח [הבנתי לפי הכינוי ולא נראלי שאתה בן 600XD] אתה יודע פרטים כלשהם.. חחח אופס לא אמרתי מי אני.. דניאל בת חפר [חור באזור השרון ,מרכז] 13 ח' וזהו חחח להית'

Fall Out Liel

New member
ברוך הבא לפורום 1809!../images/Emo168.gif

ליאל,16,מרכז. השתלבות/התמכרות נעימה
! קצת פרטים עלייך [שם,גיל,העדפה מינית
סתםסתם] יעזרו

i panic

New member
ברוך הבא מאמי..=]

ישתלבות מהירה....אני מירית מרחובות.. פרט קצת על עצמך...

ElinorLahav

New member
ברוווכות../images/Emo24.gif

נוו תספר על עצמך קצת ! כולל אם אתה איימו

למעלה