היי כולם

היי כולם

אני לא יודעת מי איך וכמה מכיר אותי. בכל מקרה, אני תלמידת י"א, ויש לי השנה להגיש פרוייקט באנגלית, על כל נושא שאבחר. בחרתי את הנושא "איך מייקל ג'קסון השפיע על הציבור להתחיל לתרום?" והפרוייקט שלי בנוי מארבעה חלקים. בחלק הרביעי אני מראה עד כמה באמת הוא השפיע על מעריצים ועל לא מעריצים ועל עצמי. הייתי רוצה, שתתארו באמת איך מייקל השפיע עליכם להתחיל לתרום? או לא להתחיל לתרום, אלא לפחות לחשוב על זה פתאום? תצטרכו לתאר את זה בכמה שורות, (כן אני יודעת שזה קשה חחח) ואין בעיה שתכתבו את זה בעברית (למרות שמי שרוצה להקל עליי יכול ומוזמן לכתוב באנגלית
) מי שרוצה או יכול, מוזמן להביא לי מקורות מידע על מייקל בכל מיני אתרים (לא ויקפדיה) למרות שיש לי כבר, לא יזיק עוד! אני אאסוף את החומרים עד יום חמישי, אז מי שרוצה, לא להתעלם מההודעה הזו. שבוע טוב ומייקלי לכולם

spirit0805

New member
אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל...

כמה שמייקל שינה אותי ושיפר את מי שאני, קודם כל האהבה שלי לזולת הרבה יותר גדולה, כשאני רואה ילדים אני ממש קורנת מאושר והרצון שלי לעזור ולשפר את העולם הוא גדול יותר מאי פעם. החלום הגדול שלי שבאפריקה יפסיקו לסבול, בפייסבוק יש לי ידיד משם שמספר לי שהמצב שלו על הפנים מבחינת הכל. עצם העובדה שלעזור לפחות כספית אני לא יכולה הורסת אותי, זה בין הדברים למה אני רוצה להיות לפעמים מייקל בגלל הכסף שאוכל לתרום לכל מי שאני רוצה ומתי שאני רוצה. כשאני רואה נייר מושלך על האדמה הלב שלי צורח ומידי פעם אני זורקת את מה שאני רואה (אבל אני לא יכולה לנקות אחרי כולם). כמות הדברים שאני רוצה לשנות הם ענקיים אבל אין לי מושג איך להתחיל או מה לעשות בשביל להתחיל לגרום לאנשים להשתנות... אחד הדברים שמעציבים אותי זה הגזענות שעוד קיימת בעולם ולצערי היא נמצאת מאוד קרוב אליי, במשפחה שלי יש אנשים שיש להם גבול לכמה הם יכולים להיפתח לשונות. אני אתן דוגמא אמיתית לחלוטין...לפני שנה בערך הייתי בארוחה משפחתית אצל סבא וסבתא שלי ודיברנו על משהו שהיה קשור באח הגדול (המשפחה שלי מכורה-אני לא סובלת את זה), על מישהו שיצא מהארון בתוכנית וסבתא שלי התחילה להגיד דברים שהכעיסו אותי כל כך, אני לא זוכרת בבירור אבל מה שאני כן זוכרת זה ששאלתי אותה: "סבתא, מה היה קורה אילו הייתי אומרת לך שאני לסבית?" והיא ענתה לי: "אני בטוח לא אהיה גאה" במילים אחרות אם היא הייתה יכולה היא הייתה מוציאה אותי ברגע הראשון... אחרי זה ב-1 באפריל החלטתי לבדוק את העניין לעומק והמצאתי מתיחה ובה אני "יוצאת מהארון" בזמן הארוחה, התגובות היו צפויות ומעציבות מאוד" סבתא שלי וכל הסובבים הלבינו בבת אחת והפסיקו לאכול ועד שאמא שלי לא קלטה שזאת מתיחה ואמרה להם הם לא היו מסוגלים לאכול, יכולתי לראות את מה שעבר לסבתא בראש באותו רגע... העולם הזה צריך עזרה ובמקום זה אנחנו מכים אותו כל פעם מחדש ואני חייבת לציין שאני מאוד חוששת ממה שמייקל אמר בסוף של THIS IS IT. הלוואי ויהיה משהו, הלוואי ואני אוכל לעשות משהו, אני אעשה מה שאני יכולה

תודה על השיתוף!

אני אקח את הדברים החשובים שנראה לי הכרחיים לעבודה, כי לצערי אני לא יכולה להכניס את כל מה שכתבת. אבל תודה על השיתוף
ובנוגע לגזענות, לצערי זה עוד קיים - וגם אותי זה מאוד מעצבן. אני תמיד צועקת בכיתה שלי ש "הומו זאת לא קללה!" ו " It's OK to be gay! " כי גם אני נגד זה. אבל מה לעשות שאמונות ומיתוסים עדיין ממלאים את העולם הזה...

NmNl

New member
יש לך אימייל שאפשר לשלוח אליו.?

יש לי דיי הרבה תמונות של מייקל בבתי חולים\פעילויות התנדבות. כל הכבוד שאת עושה עליו את העבודה! אני זוכרת שהיה לי גם פרוייקט בסגנון בי"א, ועשיתי עבודה על בוב מארלי D:

כן שלחתי לך מסר

תודה!
אשמח אם תביאי לי מקורות מידע עליו גם, אם יש לך D: ואת מגניבה

למעלה