היי כולם!

RevitallicA

New member
היי כולם! ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

אל תיבהלו...! נכון, אני המנהלת כאן כרגע (בנוסף לניהול פורום מטאליקה ופורום חולון אזור), לפחות עד שימצא מנהל חדשדש... (אני מניחה שזה יהיה זה, שאתם רוצים שינהל
) פשוט אני אוהבת את פינק פלויד ולא הייתי רוצה לראות את הפורום הזה נסגר... אז ראו אותי כניהול זמני

הי רויטל ../images/Emo150.gif

אם תצטרכי עזרה בהנהלה - יש לי כרגע זמן פנוי לכך. יאיר אמר לי שהוא מעוניין, אבל אין לו הרבה זמן לכך. לא שמעתי ממנו כבר שבועיים(?) למרות ששלחתי לו מסר.

rainbow demon

New member
ברוכה הבאה!

קצת הרמתי גבה שמנהלת פורום מטאליקה מנהלת פורום פינק פלויד (רק אני נוסע לשבועיים לחו"ל ועושים פה מהפכות) אבל שיהיה לך המון בהצלחה, נקווה שאולי בכל זאת נזכה לשיפור ביחס למנהלת הקודמת.

edlessme

New member
מ' סלט טוב!../images/Emo151.gif../images/Emo163.gif../images/Emo68.gif

סוף סוף זמני איבד את הניהול של הפורום.. הגיע העידן השני של הפורום (היכונו לקרבות על שדות דגורלד בעוד3441 שנה!!!) usher in the era of (ta-ta-ta-ta-ta tammmm) REVITALLICA אוי אני עייף...

נימרודל

New member
yuuuuuuupi

ההי מזל טוב. ואו מנהלת פורום מטאליקה? בטח יש לך הרבה עבודה. מת העל מטאליקה אבל יש לי הרבה פורומים להיכנס אליהם לא רק בתפוז כך שאני ממש כבר דיי מבולבלת... אנווי מזל טוב! ואני אשמח אם תהיי מלכתנו ביד רמה... חיחיחי

OzzzzzY

New member
../images/Emo24.gifבהצלחה../images/Emo24.gif

סוף סוף... הפורום הזה ממש גסס בלי מנהל...מקווה שכעת הפורום יעלה על דרך המלך...עם קצת מאמץ ורצון טוב של כולנו , זה יהיה אחד הפורומים הכי טובים בתפוז...

PussyHell

New member
שיהיה בהצלחה../images/Emo13.gif

ואם כבר במנהלים עסקנו..,.מישהו יודע מה קורה עם MEANDMEANDME?

עפ"י ידיעות אחרונות

שהגיעו מעבר לקווי האויב, שבוע כבר לא ראו ממנו ולא שמעו ממנו. לפני שבוע ציףציף דיברה איתו והסתבר שהוא מעוניין במשרת ניהול הפורום, אך אין לו זמן לכך כרגע.

OzzzzzY

New member
אנשים!!!

סוף סוף אחרי תקופה ארוכה אפשר להחליף סקר!!! אם למישהו יש רעיון מעניין לסקר טוב , שירשום...

OzzzzzY

New member
בעע?

סקר לא מספיק מוגדר וברור...איך בדיוק תקבע מתי נגמרה התקופה המוקדמת?! יש לי רעיון יותר טוב: באיזה תקופה אתה מעדיף את פינק פלויד? -תקופת שלטונו של סיד בארט - התקופה הפסיכודלית -התקופה שבה לא היתה דמות דומיננטית מבין חברי הלהקה...זאת גם תקופה של הרבה שינויים בסגנון ומעבר מפסיכודליה לפרוג... -תקופת שילטונו של רוג'ר...(מ"אנימלס" ועד "לפיינל קאט" , לא?) -תקופת שילטונו של דייב גילמור... זה בערך הבסיס...אבל צריך לנסח את הסקר בצורה שונה , ואולי לשנות בו משהו...אז אם מישהו חושב שהסקר צריך להראות שונה , שיגיב...

edlessme

New member
חשבתי על זה.. תוצאות ברורות מידי...

בטח יחולק 40%-40% בין הפיפר לאטום הרט ודארק סייד לחומה... ואז עוד 20% לכל מיני שונות...

למעלה