טוב, אני צריך עזרה קטנה. יש לי שלושה דיסקים של הפינק פלויד- פולס, החומה ואצ'וס (echoes) עכשיו, אני רוצה לקנות עוד דיסק, עם איזה כדאי לי להמשיך? תודה לכם!
מפה ההמשך הטבעי יהיה או לDark Side Of The moon שחוגג 30 שנים השבוע - אולי הדיסק הטוב ביותר של הפלויד. או לדיסק המדהים בפני עצמו Wish You Were Here. אני הייתי ממליץ דווקא לראשון היותר קליל. ומכאן תמשיך לבד. שיהיה לך מסע נפלא.
תמיד חייב את דארק סייד המקורי.. אם כל הכבוד שלי לגרסה של פולס (שהיא מסטר פיס בפני עצמה) חייבים את הדיסק עם המנסרה והכול. אני הייתי ממליץ להמשיך בויש או אנימלס תלוי אם אתה בא לך יותר רגוע או יותר שקע (ויש הוא הרגוע)
שאין כמו dark side of the moon אפילו שהוא נמצא ב pulse הדיסק הזה פשוט מדהים וחובה בכל בית, גם wish you were here . אני התחלתי לשמוע את שני הדיסקים הנ"ל ופשוט התהאבתי ומאז המשכתי לשמוע את כולם. האזנה מהנה.
אז אני באמת אקנה את וויש יו. בקשר ל- dark side אמנם צריך שיהיה את הדיסק המקורי והטוב, אבל אני חושב שאם בכל זאת יש את זה כבר בפולס,חכם יותר לקנות דיסק אחר. את dark side אני יקנה אחרי שהיו לי עוד קצת דיסקים,וכסף אז תודה עוד פעם.
הדיסק הראשון ששמעתי של פינק פלויד ונראה לי שזה היה בכיתה ו' או ה' זה וויש יו וור היר. חזק, מדהים, אפשר לשמוע את השאיפה לשלמות של ווטרס כמעט בכל שיר, אבל אין זה דיסק מעולה!