היי כולם!

VIHIMAN

New member
היי כולם! ../images/Emo13.gif

טוב, אני צריך עזרה קטנה. יש לי שלושה דיסקים של הפינק פלויד- פולס, החומה ואצ'וס (echoes) עכשיו, אני רוצה לקנות עוד דיסק, עם איזה כדאי לי להמשיך? תודה לכם!

Nir of GondoliN

New member
דבר ראשון זה אקוס ולא אצ'וס.

מפה ההמשך הטבעי יהיה או לDark Side Of The moon שחוגג 30 שנים השבוע - אולי הדיסק הטוב ביותר של הפלויד. או לדיסק המדהים בפני עצמו Wish You Were Here. אני הייתי ממליץ דווקא לראשון היותר קליל. ומכאן תמשיך לבד. שיהיה לך מסע נפלא.

Nir of GondoliN

New member
מה שנכון נכון

קנה את ויש. ואולי את meddle אבל אני לא בטוח שתתחבר אליו.

meandmeandme

New member
תראה...

תמיד חייב את דארק סייד המקורי.. אם כל הכבוד שלי לגרסה של פולס (שהיא מסטר פיס בפני עצמה) חייבים את הדיסק עם המנסרה והכול. אני הייתי ממליץ להמשיך בויש או אנימלס תלוי אם אתה בא לך יותר רגוע או יותר שקע (ויש הוא הרגוע)

d a r k s i d e

New member
אני חושב

שאין כמו dark side of the moon אפילו שהוא נמצא ב pulse הדיסק הזה פשוט מדהים וחובה בכל בית, גם wish you were here . אני התחלתי לשמוע את שני הדיסקים הנ"ל ופשוט התהאבתי ומאז המשכתי לשמוע את כולם. האזנה מהנה.

VIHIMAN

New member
תודה כולכם!

אז אני באמת אקנה את וויש יו. בקשר ל- dark side אמנם צריך שיהיה את הדיסק המקורי והטוב, אבל אני חושב שאם בכל זאת יש את זה כבר בפולס,חכם יותר לקנות דיסק אחר. את dark side אני יקנה אחרי שהיו לי עוד קצת דיסקים,וכסף :) אז תודה עוד פעם.

PINK FLOYD FAN

New member
תנסה את

the final cut או את ummagumma דיסקים מאוד מצוינים למרות שכל הדיסקים שלהם מצוינים

נימרודל

New member
שמע...

הדיסק הראשון ששמעתי של פינק פלויד ונראה לי שזה היה בכיתה ו' או ה' זה וויש יו וור היר. חזק, מדהים, אפשר לשמוע את השאיפה לשלמות של ווטרס כמעט בכל שיר, אבל אין זה דיסק מעולה!

למעלה