היי כולם

SShirly

New member
היי כולם ../images/Emo141.gif

החלטתי לשחק קצת בסקנד לייף עם הדמות שפתחתי בספטמבר בשנה שעברה - Shirly Xi. קניתי לאחרונה סקין שכולל גוף ופנים (עלה לי 450SL) וזה נורא מעצבן שהוא לא עובד... יש משהו שאני צריכה לדעת על סקינים ואני לא יודעת? בעיקרון, מה שקורה זה שכשאני בוחרת בסקין Wear הטוסיק נהיה ענק אבל הפנים לא משתנות. למדתי מזה שלא להסתכל רק על הפנים כשבוחרים סקין לקנות...
צריך להסתכל גם על שאר חלקי הגוף... בכל מקרה, האיפור נשאר אותו דבר וכלום בפנים לא משתנה... למה?

SShirly

New member
וזה בוודאות סקין לפנים גם כן.

זה אמור לכלול חצאית, גוף, פנים.

היי שירלי

יש סקין, ויש שייפ. אם הצורה של האווטר משתנה (כמו למשל שהתחת גדל
) כנראה ששמת את השייפ, ולא את הסקין. צרפתי תמונה לאיך נראים סקין ושייפ באינבנטורי. פשוט תלבשי את הסקין ולא את השייפ. [wear] בהצלחה

SShirly

New member
אהלן../images/Emo13.gif

ותודה טל, אני אבדוק מה בדיוק עשיתי שם... למרות שנדמה לי שעשיתי את הדבר הנכון. יכול להיות שעובדים עליך ואתה קונה משהו ומקבל משהו אחר?

אממ..

לא חושבת שעבדו עלייך, אבל אולי לא מכרו שם סקינים אלא צורות ואת פשוט חשבת שזה סקין.. להבא אם את קונה משהו רצוי שתבדקי מה את קונה =D אחרי שאת לוחצת על buy מופיע לך החלון הזה
יש שם פירוט של כל מה שהקנייה מכילה. במקרה הזה: חולצה, מכנס, חצאית, תחתון, וקישור למקום שישמר לך בלנדמארקס.

SShirly

New member
בטוח שלא דמו...

בכל מקרה כשאני אגיע הביתה אני אצלם את מה שקניתי שתראו.. תגידו לי אם עבדו עלי או לא. אוך איזה באסה

מה הקשר? גם אם היא תשים סקין דמו האיפור יתחלף

רק על כל פינה בסקין יהיה כתוב demo

SShirly

New member
טוב שמתי שייפ... למה זה לא בא עם סקין אם רשום

שזה יבוא עם? גרר

למעלה