היי כולם!

KISHKOSHA

New member
היי כולם! ../images/Emo142.gif

טוב, חזרתי סופית לפורום, הייתי בברית של בן דוד שלי וקוראים לו טטטטם.... איתי!!!. והוא מדהים, טוב לא חשוב.. . אממ יש לי כמה הצעות אל איך לשפר את הפורום!!. |סיבון| מספיק עם השירשורים של שישי, שירשור זה משהו שמעורר את הפורום ועדיף כמה שיותר!.
לפחות 2 סקרים בשבוע!
לפחות משחקון בשבוע!
כל אחד צריך לעשות את המקסימום עם הרבה הצעות חדשות וביחד נשפר את הפורום (זה מהזה סיסמא של בחירות, כאילו KISHKOSHA- לעתיד פורום טוב יותר!...) אהה ויש לי שאלה שתישמע לכם מהזה דיסלקטית.. מה לעזאזל זה LOL ???

RinRan

New member
קשתתתתתתתתתתתתתתתתת../images/Emo70.gif

איתי
איזה שם מדהיםםםםםםםםםםםםםם
התגעגעתי אליך
מה קורה איתך
טוב אז לדעתי ההצעות שלך פשוט מ-ע-ו-ל-ו-ת
(מוטי- נא לשקול..)

motib4

New member
קשת... ../images/Emo13.gif

היי... באמת לא ראינו אותך הרבה בזמן האחרון...
אז, בקשר לשרשורי תמונות. אין לי ספק, שבלי שרשור התמונות הזה, הפורום יהיה כולו מוצף בתמונות, וזה פשוט לא רצוי. הפורום נפתח יותר במטרה לדיבורים מאשר לשרשורי תמונות שמאוד מעמיסים על השרת של תפוז ועל טעינת דף הפורום.
בקשר לסקרם ולמשחקים. רעיונות מצויינים.
קארין- אם התכוונת שאני אשקול בקשר לשרשורי תמונות- הנה לך תשובה למעלה, ואם בקשר למשחקונים ולסקרים אז ככה: זה שאני מנהל את הפורום- לא אומר שרק אני צריך לעשות משחקים, ולפתוח דיונים וסקרים. בתכל´ס, אתם בונים את הפורום, לא אני. בלעדיכם מה הוא שווה? כך שבאמת לא פייר להפיל הכל עליי. גם אתם צריכים לרחת קצת יוזמה.

RinRan

New member
מוטי.......

לא התכוונתי לשרשורי תמונות- התכוונתי לסקרים, משחקים וכו´... וכמובן שלא צריך להפיל הכל עליך

omer wild

New member
נ"ש אתם חייבים לעזור לי דחוווווף../images/Emo70.gif

אבא שלי שלח לי הודעה מניו-יורק עכשיו והוא שאל אותי אם להביא לי את הסרט "חופשה בשמש" בדיוידי
עכשיו אני ישר אמרתי לו שלא יביא כי יש לנו אותו כבר...ושינסה למצוא סרט אחר
עכשיו למישהו יש איזה שהיא כתובת בניו-יורק שהוא בטוח שיש סרטים\ספרים משהו של התאומות
אם כן שישלח לפה דחוווווווף
כי אבא שלי חוזר ביום שלישי לפנות בוקר...

omer wild

New member
עידכון חשוב מאבא שלי-את מי שמעניין.

הוא התקשר אלי במיוחד לפלאפון שלי ואמר לי שיש לו ביד חמישה סרטים: it takes two biliboard dad holiday in the sun wining london עכשיו הייתה לי בעיה כמו שרובכם שמים לב...ראיתי את כל הסרטים האלו
אז אמרתי לאבא המסכן לשי שהלך וחפש רק בשבילי,שלא משנה כבר כי ראיתי את כולם

omer wild

New member
ושכחתי מה היה הסרט החמישי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה