היי כולם

היי כולם../images/Emo24.gif

נעלמתי להרבה הרבה זמן.. עוד שרק הפורום התחיל... בקיצר אני רואה שנוספו עוד הרבה אנשים ואחלה! אז גם אני חיפאית. ותקבלו אותי כאלו אניח דשה כי אני לא מכירה אתכם עדיין.. אז תנו לי הזדמנות להכיר... אוהבת דנה!

raistlin23

New member
WELCOME

היי :) גם אני חדש פה - התחלתי להכנס בשעות של העבודה כי ממש משעמם :( אבל בקיצור ברוכה הבאה!!! :)

תודה רבה מתוקים..

אז מה איתכם? מה חדש אצלכם מה אתם מספרים? שפכו שפכו... איזה חםםםםם כבר יומיים חםםםםם אבל לא רע לי דווקא סבבה. ספרו מה איתכם. אני עד אור הבוקר פה... חח דנה.

וואלה.....

החום הזה די מתיש האמת. כולם עם המזגנים,אפ´חד לא רוצה לצאת מהבית. אפילו חברה שלי לא רוצה ללכת איתי לים בטענה שאנחנו נבכה כל הדרך על החום הזה. (זה הליכה של איזה רבע שעה). אבל מקווה שבימים הבאים יהיה יותר טוב!! אמרו שיהיה חם כזה עד יום שני אני מקווה שמחר יהיה היום האחרון של הגועל הזה!
מה את מספרת? LOVE ענת.

וואללה אצלי טוב...

יורדת לאילת מחרתיים. מקווה להנות כמה שיותר.... מה עוד שנגמר בי"ס ככה שפצצה ונשארו "רק" עוד בגרויות.. אבל מקווים לטוב..... מה עוד את מספרת? דנה.

אחלה......../images/Emo13.gif

תהני,תעשי חיים ותנצלי כל רגע קטן!!
ושיהיה לך המון המון בהצלחה בכל הבגרויות שנשארו לך. מה עוד שלי נותרו עוד כמה מבחנים..בינהם 2 מבחני הנדסאים ועוד לעשות פרויקט ואני מסיימת ב-11/7. זהו...חוץ מזה זורמים........
LOVE ענת.

למעלה