היי כולם

היי כולם ../images/Emo24.gif

אני מקווה שכולכם מרגישים כמוני - שזה אומר אושר ושמחה עילאית. ועכשיו שאלה: היכן אני יכולה למצוא חומר על אישיותה של שרה אימנו? תודה מראש לכל העונים. אוהבת את כולכם. שבת שלום.

הממממ תנ"ך ספר בראשית...

ומוזר שאת מרגישה אושר ושמחה עילאית, תוכלי להגיד לי מאיפה את מקבלת את זה????? זה נשמע ממש מצחיק!

L e s t a t

New member
למה לנסות להוציא את הרוח מהמפרשים?

אסור לבן (ובמקרה הזה, בת) אדם להרגיש שמחה ואושר? זה אפשרי גם עם כל המצב הבטחוני המסריח, השערוריות בחלונות הגבוהים, הכלכלה הדפוקה והצרות האישיות שיש לכל אחד מאתנו.. פתח קצת ספר קהלת, הדור שלנו לא המציא את הדכאון - ואם תפתח את האדה הפואטית תמצא שגם לא את השמחה
(אז מי בא לתפוס איזה חזיר-בר ולעשות על האש בסגנון ויקינגי?
)

פתח אתה את ספר קהלת ותבין

תקרא את הפסוקים האחרונים ותבין את המשמעות האמיתית... בסוף הוא אומר את התשובה להכל: "כִּי, אֶת-כָּל-מַעֲשֶׂה, הָאֱלֹהִים יָבִא בְמִשְׁפָּט, עַל כָּל-נֶעְלָם: אִם-טוֹב, וְאִם-רָע." דבר שהרבה אנשים יהודים, וישראלים שחכו לגמרי!!! עדיף להיות ישירים ולא להיות צבועים ולהגיד שיש שמחה עליאית או איך שלא רוצים את זה, כשהמצב באמת בכי רע~! במקום לבטוח באלוהי ישראל, אנשים פשוט עובדים על עצמם בעיניים בכל מיני דברים רוחניים אחרים, כמו מדיטציות ומאסג'ים, דברים שהגיעו לכאן מהמזרח...! זה לא משהו מכאן, זוהי עבודה זרה, כאן בארץ ישראל! " מָה-אֱנוֹשׁ כִּי-תִזְכְּרֶנּוּ; וּבֶן-אָדָם, כִּי תִפְקְדֶנּוּ. וַתְּחַסְּרֵהוּ מְּעַט, מֵאֱלֹהִים; וְכָבוֹד וְהָדָר תְּעַטְּרֵהוּ. תַּמְשִׁילֵהוּ, בְּמַעֲשֵׂי יָדֶיךָ; כֹּל, שַׁתָּה תַחַת-רַגְלָיו. צֹנֶה וַאֲלָפִים כֻּלָּם; וְגַם, בַּהֲמוֹת שָׂדָי. צִפּוֹר שָׁמַיִם, וּדְגֵי הַיָּם; עֹבֵר, אָרְחוֹת יַמִּים. יְהוָה אֲדֹנֵינוּ: מָה-אַדִּיר שִׁמְךָ, בְּכָל-הָאָרֶץ."(תהילים ח) למרות שאין לאדם כ"כ הרבה משמעות (כי הוא כמו נמלה בכל הבריאה הזאת....) בבריאה הענקית של אלוהים, עדיין הוא התשמש בו, למשול בעולם הזה!

L e s t a t

New member
אל תגרום לי להתחיל

"עדיף להיות ישירים ולא להיות צבועים ולהגיד שיש שמחה עליאית או איך שלא רוצים את זה, כשהמצב באמת בכי רע~!" לא חביבי, ככה המצב נראה תמיד. האמת היא שהחיים האישיים שלך יכולים להראות נהדר גם עם המצב הבטחוני שלנו..

החיים שלי ממש טובים!

אבל יש כאלה שמסתירים דברים בלב... ומראים לעולם שהחיים טובים והכל, כשבאמת זה לא ככה!!!

למעלה